Sähköauton lataus - KSSe-latauspalvelu tuo älyä lataamiseen


Sähköauton lataus käy KSS Energian KSSe-latauspalvelun avulla vaivatta. KSSe-latauspalvelun avulla sähköauton lataaminen on mahdollista kaikilla KSSe- tai Virta-tunnuksin merkityillä julkisilla latauspisteillä. Näitä latauspisteitä käytössä on satoja eri puolella Suomea sekä tuhansia Euroopassa.

Sähköauton lataaminen herättää useissa uusissa sähköauton käyttäjissä sekä sähköauton hankintaa harkitsevissa monia kysymyksiä. Onko sähköauton lataus turvallista? Entä onko se hankalaa? Mistä löydän lähimmän latauspisteen? Kuinka kauan voin ajaa yhdellä latauskerralla? Kysymyksiä on monenlaisia, ja niihin on erittäin tärkeää saada vastaus helposti ja luotettavasti. KSSe-latauspalvelun avulla sähköauton lataus on aina vaivatonta ja turvallista. Löydät paljon oleellista tietoa sähköautoiluun liittyvistä kysymyksistä ”Sähköautoilijalle”-osiostamme!

Onko väliä, missä sähköauton lataus tapahtuu?

Sähköauton lataus onnistuu useimmissa tapauksissa myös kodin pistorasiaa hyväksikäyttäen. Kuitenkin, erityisesti täyssähköautojen tapauksessa lataaminen pienenkin toimintasäteen saavuttamiseksi saattaa kestää jopa useita tunteja matalan lataustehon vuoksi. KSSe-latauspisteet mahdollistavat sähköauton latauksen suuremmallekin toimintasäteelle huomattavasti lyhyemmässä ajassa.

Latauspisteen omistajalle KSSe-latauspalvelu mahdollistaa latauspisteen vaivattoman hallinnoinnin. Palvelun avulla latauspisteen saa jaettua joko julkisesti kaikkien saataville tai rajatulle käyttäjäkunnalle -myös pidettyä vain omassa käytössään. Latauspisteen käyttäjät maksavat käyttönsä KSSe-latauspalvelun vaivattomin menetelmin, ilman latauspisteen haltijan vaivaa, ja käyttöraportointi toimii sähköisesti. Lisätietoja ”Hanki latauspiste”-osiosta!

Uusi KSSe-asiakas

Rekisteröidy

KSSe-asiakkaan Omatili

Kirjaudu

Katso latauspisteet

Karttalinkki

Tiesitkö...Puhdista ilmalämpöpumpun suodatin mielellään kerran kuukaudessa, mutta ainakin lämmityskauden alkajaisiksi. Useimmiten homma hoituu kätevästi imurilla, eikä suodatintakaan tarvitse välttämättä irrottaa. Näin varmistat, että saat parhaan mahdollisen tehon ja hyötysuhteen laitteesta ja ilmanlaatu pysyy mahdollisimman hyvänä.