Ajankohtaista

05. toukokuuta 2022

Haemme KSS Rakennus Oy:lle Kouvolaan verkostoasentajaa


Verkostoasentajan tehtävässä pääset hyvän työporukan kanssa tekemään erilaisia sähköasentajatehtäviä. Tehtäviisi kuuluu pienjännite-, keskijännite- ja ulkovalaistusverkkojen uudisrakentamisen ja kunnossapidon asennustehtävät ilmajohto- ja maakaapeliverkossa sekä niihin liittyvissä kojeistoissa. Tehtäviin voi kuulua myös normaalityöajan ulkopuolinen varallaolo ja viankorjaus.

Tehtävä edellyttää sähköalan ammatillista koulutusta, jonka lisäksi arvostamme työkokemusta vastaavista töistä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Vähintään B ajokortti on välttämätön, C ajokortti katsotaan eduksi.

Lisäksi kykenet ratkomaan asennustyömaan päivittäiseen suoritukseen liittyviä asioita itsenäisesti ja oma-aloitteisesti ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Tarvittaessa olet valmis myös matkatöihin Etelä-Suomen alueella. Sähkötyöturvallisuus-, tulityö-, tieturva1, hätäensiapu- ja työturvallisuuskorttien voimassaolo on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä sähköisen yhdyskuntatekniikan palveluyrityksessä. Tehtävä on vakinainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jouko Hokkanen. Tavoitat hänet parhaiten arkipäivinä
p. 050 59 15 205 tai jouko.hokkanen@kssenergia.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen: jouko.hokkanen@kssenergia.fi, Aihekenttään merkintä ”Verkostoasentaja Kymenlaakso”. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

 

Takaisin listaukseen