Ajankohtaista

04. elokuuta 2022

VIREE-tilassa palvelemme sähkösopimusasioissa nyt vahvistetuin resurssein


Nyt elokuussa VIREE-tilassamme saa entistä laajemmin myös sähkösopimuspalveluita.

Kouvolan Kauppalankatu 5:ssa toimiva virikkeinen pop up -tila palvelee arkisin klo 10–16. Siellä työskentelevät sähkönmyyjämme voivat tarvittaessa hoitaa sopimusasiakkuuttanne tai neuvoa uuden sähkösopimuksen solmimisessa. Tilassa ovat esitteillä myös energiaratkaisuistamme aurinkopaneelit ja sähköauton latauspisteet.

”Kesälomakauden päättyessä VIREEn painopiste keskittyy uusien ja nykyisten sähkösopimusten digitaaliseen käsittelyprosessiin. Sähkönmyyjiä ja sopimustenkäsittelijöitä työskentelee tilassa vähintään kahden asiointipisteen vahvuudella. Tuoretta kahvia, asiakkaidemme Lehtosen Puutarhan ja Leipomo Koppasen herkkuja ja kasvokkaista ajatustenvaihtoa tarjoamme tilassa jatkossakin elokuun viikoilla”, kertoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Mariliina Karppo.

13.6.2022 avattu VIREE-tila on viikoittain kohdannut satoja asiakkaita, asukkaita ja ulkopalkkakuntalaisia virittäen kävijöitä energia-asioihin.

”Sähkösopimusmarkkina on KSS Energiasta johtumattomista syistä tällä hetkellä hyvin turbulentissa tilassa. Verkossa ja puhelimitse toimiva asiakaspalvelumme toimii tehostetuin resurssein. Perinteinen ”kivijalka”liike VIREE on tuonut asiointiin uuden kanavan, millä pyrimme jonkin verran lyhentämään asiakaspalvelujonoja”, konsernin toimitusjohtaja Marko Riipinen toteaa.

Takaisin listaukseen