Ajankohtaista

16. elokuuta 2022

Mikko Lampinen aloittaa KSS Lämmössä toimitusjohtajana 1.9.2022


KSS Energia -konsernin tytäryhtiössä KSS Lämpö Oy:ssä aloittaa toimitusjohtajana 1.9.2022 alkaen ympäristötekniikan DI Mikko Lampinen Kotkasta.

Mikko Lampisella on yli kymmenen vuoden kokemus kaukolämpöliiketoiminnasta. Hän on työskennellyt monipuolisissa verkostoon, asiakaspalveluun, kehittämiseen ja liiketoiminnan johtoon liittyvissä tehtävissä muun muassa Kotkan Energialla.

”Energiamurros tarjoaa kaukolämpöliiketoiminnalle kiinnostavia näytön paikkoja”

”KSS Lämpö on tärkeä osa KSS Energia -konsernia. Mikko Lampisella on oivat valmiudet johtaa lämpöliiketoimintaa eteenpäin kohti uusia lämmön tuotannon ratkaisuja ja teknologioita sekä yhteistyömalleja”, Omaisuudenhallinta-liiketoimintaa johtava Jukka Rämä toteaa.

Rämän mukaan KSS Lämmön toimintavalmiuksia on vahvistettu nyt myös kehityspäällikön ja rakennuspäällikön rekrytoinneilla.

”KSS Lämpö tarjoaa kiihtyvän energiamurroksen keskellä paljon mahdollisuuksia ja tilaa toteuttaa asioita. Uudet avainhenkilöt saavat tuekseen positiivisen tiimin, ketteryyttä tuovan kumppaniverkoston ja määrätietoisen konsernin johdon”, Rämä lisää.

”Muutos luo mahdollisuuksia asiakkaille tarjottavien uusien palveluiden kehittämiseen”

”Uusien energiaratkaisujen toteuttaminen mahdollistaa lämpöliiketoiminnan kehittymisen myös jatkossa. Palveluita räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan, ja asiakasyhteistyötä voidaan tiivistää entisestään”, Mikko Lampinen kertoo.

Parhaillaan konsernin liiketoimintaan perehtyvä Lampinen ottaa uuden työhaasteen suurella mielenkiinnolla vastaan.

”KSS Energia on vastuullinen ja toimintaansa jatkuvasti kehittävä yhtiö. Yhtiön paikallinen maine luotettavana kaupunkiyhtiönä on hyvä. Myös kiinnostavia valtakunnallisia avauksia on tehty. On ilo päästä osaavaan ja aikaansaavaan joukkoon mukaan”, hän toteaa.

Mikko Lampinen LinkedINissä löytyy täältä: 
linkedin.com/in/mikko-lampinen-12199a17b

 

Takaisin listaukseen