Ajankohtaista

29. syyskuuta 2022

Ajankohtaista online-palvelustamme


Mikä on KSS Online?

KSS Online on sähköinen palvelu, josta asiakas voi muun muassa seurata omaa sähköenergian kulutustaan ja tarkastaa tällä hetkellä voimassa olevat sähkösopimuksensa. Asiakas näkee palvelusta sopimuksen voimassaolon ja sopimuksen hinnan.

KSS Onlinen rekisteröintien määrä on tasaisessa kasvussa. Palvelun äärelle pääsee osoitteesta https://www.kssonline.fi/

Millainen rooli KSS Onlinella on osa KSS Energia -konsernin digitaalisia asiointipalveluita?

KSS Online yhdessä verkkokaupan, konsernin verkkosivustojen ja markkinoinnin automaation kanssa muodostaa KSS Energian digitaalisten asiointikanavien kokonaisuuden. Tätä kokonaisuutta yhtiö kehittää jatkuvasti käytettävämmäksi ja nykyaikaisemmaksi digitaalisten palveluiden tuotekehitysstrategian mukaisesti.

Parhaillaan kehitteillä ovat muun muassa konsernin verkkosivut, markkinoinnin automaation hyödyntäminen kohdennetussa ja täsmällisessä asiakasviestinnässä ja markkinoinnissa sekä vastuullisuusviestinnässä, sekä online-palveluiden ja verkkokaupan toiminnallisuudet ja käyttäjäkokemus.

Konsernilla on lisäksi meneillään lukuisia uusia tuotekehityshankkeita digitaalisten palveluiden osa-alueella. Niistä informoimme myöhemmin

Miten KSS Onlinen kesällä 2022 julkaistua versiota on paranneltu?

Ajankohtaisista kehityskohteista KSS Online -palvelun kesällä 2022 julkaistussa uudessa versiossa ilmennyt kirjautumisongelma korjattiin järjestelmätoimittajan toimesta loppukesästä. Sittemmin myös palvelun käytettävyyttä ja asiointikokemusta on parannettu jatkuvin toimenpitein.

Heinäkuussa 2022 KSS Onlinen rekisteröitymiseen on tuotu lisää käyttäjäystävällisyyttä. Elokuussa 2022 rekisteröitymisen tueksi on julkaistu ohjevideo tukemaan myös digitaaliseen asiointiin vähemmän tottuneita käyttäjiä.

Myös asiakkaan energiankulutusraportoinnin luettavuutta on loppukesän aikana kehitetty eteenpäin.

KSS Onlinen käyttöliittymään on tuotu lisää käyttäjämukavuutta ja selkeyttä parantamalla laskunäkymää, Viestit-osiota sekä Koti-näkymää.

Takaisin listaukseen