Ajankohtaista

10. tammikuuta 2023

Tervetuloa asukastapahtumaan Vuohijärvelle pe 20.1. klo 12-15


KSS Energia järjestää vuorovaikutteisen asukastapahtuman Vuohijärvellä 20.1.2023: aiheina sähköverkon toimitusvarmuuden parantaminen, uusiutuvaa energiaa tuottavat aurinkopaneelit sekä sähköautojen latausratkaisut.

KSS Verkko saneeraa lähivuosien aikana laajalti sähköverkkoa Selänpään ja Vuohijärven seudulla. Näiden investointihankkeiden myötä sähkön toimitusvarmuus alueella paranee. Pokinkylän ja Selänpään alueella saneeraustyö on jo käynnissä. Voit lukea siitä tarkemmin tarinakartasta. Vuohijärven osalta hanke on tällä hetkellä suunnitteluvaiheessa ja sen alue on nähtävissä hankekartalla.

Tervetuloa tapaamaan näiden hankkeiden vastuuhenkilöitä ja keskustelemaan hankkeista heidän kanssaan perjantaina 20.1. klo 12–15 Vuohijärven M-kyläkaupan piha-alueelle (os. Näkkimistöntie 16). Paikalla on myös energiaratkaisujen asiantuntija kertomassa aurinkopaneeleista sekä sähköautojen latausratkaisuista. Lisäksi tilaisuudessa on grillimakkaratarjoilu!

Tämä tilaisuus on osa KSS Energia -konsernin Omaisuudenhallinta-yksikön uutta hankeviestinnän konseptia, joka tähtää aktiivisempaan vuoropuheluun hankealueiden asukkaiden ja toimijoiden kanssa. Pyrkimyksenä on tuoda hankeviestintä lähelle ihmisiä ja mahdollisimman helposti saavutettavaksi.

Takaisin listaukseen