Ajankohtaista

26. tammikuuta 2023

KSS Aina- ja KSS Perus -tuotteiden hinnanalennukset 1.3.2023 alkaen


KSS Energian KSS Aina- ja KSS Perus -tuotteen hinnat laskevat 1.3.2023 alkaen. Hinnanalennus ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä. Muutos huomioidaan automaattisesti maaliskuun laskulla, joka saapuu asiakkaillemme huhtikuussa. Asiakkaamme saavat hinnanalennuksesta tiedotteen myös kirjeitse.

KSS Energia antoi syksyllä 2022 palvelulupauksen nostaessaan toistaiseksi voimassa olevien tuotteiden sähkönhintoja. Palvelulupauksessa kerroimme seuraavamme jatkuvasti hintakehitystä ja reagoivamme aktiivisesti myös laskevaan hintakehitykseen. Sähkönhinnan kehitys on ollut myönteinen hankintahinnan muodostumisen kannalta ja sen seurauksena pystymme odotettua aiemmin reagoimaan hinnoitteluun: KSS Aina- ja KSS Perus -tuotteiden hinnat laskevat 1.3.2023 alkaen.

Vaikuttavia tekijöitä sähkön markkinahinnan laskuun ovat muun muassa maakaasun hinnan alentumisen myötä laskeneet sähkön tuotantokustannukset. Polttoaineiden hinnat ovat yleisesti laskeneet ja normaalia lämpimämmät sääolosuhteet Euroopassa ovat pitäneet maakaasun varastotasot odotettua korkeammalla, mikä on laskenut sähköntuotantokustannuksia odotettua alemmas. ​Markkinahinnan lasku vaikuttaa myös KSS Energian sähkön hankintakustannukseen laskevasti.

Pidämme KSS Energialla tärkeänä, että voimme tarjota asiakkaillemme kestävälle pohjalle rakennetun tuotevalikoiman. Sitoudumme seuraamaan tilannetta aktiivisesti ja mikäli hintakehitys jatkuu nykyisen kaltaisena, tullaan hinnanalennuksia toteuttamaan myös myöhemmin keväällä.

KSS Aina- ja KSS Perus -tuotteiden asiakkaille lähtee sähkönmyyntiehtojen edellyttämä kirjallinen kirje hinnanalennuksesta tammikuun lopussa.

KSS Aina on toimitusvelvollinen tuotteemme ja tuotetta myydään ainoastaan KSS Verkon asiakkaille. KSS Perus on aiempi toimitusvelvollinen tuote, joka on poistunut uusmyynnistä.

Uudet hinnat 1.3.2023 alkaen ovat seuraavat:

KSS Aina ja KSS Perus hintamuutokset 1.3.2023 alkaen

 

Takaisin listaukseen