Ajankohtaista

26. tammikuuta 2023

KSS IISI -tuoteperheen hinnanalennukset 1.5.2023 alkaen


KSS IISI -tuotepakettien hinnat laskevat 1.5.2023 alkaen. Hinnanalennus ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä. Muutos huomioidaan automaattisesti toukokuun laskulla, joka saapuu asiakkaillemme kesäkuussa. 

KSS Iisi -tuoteperheen asiakkaat nauttivat todella edullisista hinnoista pitkälle loppuvuoteen 2022, sillä asiakaspysyvyys tuotteilla oli vakiintunut ja se mahdollisti edullisten hankintojen hyödyntämisen asiakkaiden eduksi. Kun korotimme hintoja joulukuulle 2022, annoimme palvelulupauksen, että KSS Energia seuraa jatkuvasti hintakehitystä ja reagoi aktiivisesti myös laskevaan hintakehitykseen.

Sähkönhinnan kehitys on ollut myönteinen hankintahinnan muodostumisen kannalta ja sen seurauksena pystymme kertomaan jo nyt asiakkaillemme, että Iisi-tuoteperheen pakettihinnat tulevat laskemaan 1.5. alkaen, jolloin sähkön arvonlisävero palaa normaalille tasolle 24 prosenttiin. Vaikuttavia tekijöitä sähkön markkinahinnan laskuun ovat muun muassa maakaasun hinnan alentumisen myötä laskeneet sähkön tuotantokustannukset. Polttoaineiden hinnat ovat yleisesti laskeneet ja normaalia lämpimämmät sääolosuhteet Euroopassa ovat pitäneet maakaasun varastotasot odotettua korkeammalla, mikä on laskenut sähköntuotantokustannuksia odotettua alemmas. ​Markkinahinnan lasku vaikuttaa myös KSS Energian sähkön hankintakustannukseen laskevasti. Talvikuukausien osalta hinnoitteluun liittyy vielä epävarmuutta, jonka vuoksi hintoja ei lasketa välittömästi.

Haluamme pitää kiinni nykyasiakkaillemme antamastamme lupauksesta tarkistaa hintoja heti, kun se on mahdollista. Näkemyksemme mukaan tarkistus on ajankohtainen keväällä ja sen vuoksi haluamme tuoda sen jo nyt avoimesti esille. Me KSS Energialla pidämme tärkeänä, että voimme tarjota asiakkaillemme kestävälle pohjalle rakennetun tuotevalikoiman.

 

IISI-tuotteiden uudet hinnat 1.5.2023 alkaen ovat seuraavat:

KSS IISI hintamuutokset 1.5.2023 alkaen

Takaisin listaukseen