Ajankohtaista

09. maaliskuuta 2023

Hinnat alenevat 1.5.2023 alkaen: KSS Aina, KSS Perus ja KSS Vapaus


Toistaiseksi voimassa olevien KSS Aina-, KSS Perus- ja KSS Vapaus -tuotteiden energiamaksun hinnat laskevat 1.5.2023 alkaen. Hinnanalennus ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä. Muutos huomioidaan automaattisesti toukokuun laskulla, joka saapuu asiakkaillemme kesäkuussa.

KSS Energia antoi syksyllä 2022 sähkönhintoja nostaessaan palvelulupauksen, että seuraamme jatkuvasti hintakehitystä ja reagoimme aktiivisesti myös laskevaan hintakehitykseen. Kerroimme tammikuussa pystyvämme alentamaan hintoja 1.3.2023 alkaen. Sähkönhinnan kehitys on jatkunut ilmoituksemme jälkeen myönteisenä hankintahinnan muodostumisen kannalta ja sen seurauksena pystymme jälleen reagoimaan hinnoitteluun laskevasti.

Vaikuttavia tekijöitä sähkön markkinahinnan laskuun ovat muun muassa maakaasun hinnan alentumisen myötä laskeneet sähkön tuotantokustannukset. Polttoaineiden hinnat ovat yleisesti laskeneet ja normaalia lämpimämmät sääolosuhteet Euroopassa ovat pitäneet maakaasun varastotasot odotettua korkeammalla, mikä on laskenut sähköntuotantokustannuksia odotettua alemmas. Markkinahinnan lasku vaikuttaa myös KSS Energian sähkön hankintakustannukseen laskevasti.

Pidämme KSS Energialla tärkeänä, että voimme tarjota asiakkaillemme kestävälle pohjalle rakennetun tuotevalikoiman. Sitoudumme seuraamaan tilannetta edelleen aktiivisesti.

Nykyisen sopimuksen tiedot voi tarkistaa sopimusvahvistukselta tai KSS Online -palvelusta. KSS Aina-, KSS Perus- ja KSS Vapaus -tuotteiden sopimukset ovat voimassa toistaiseksi, ja ne ovat irtisanottavissa asiakkaan puolelta kahden viikon irtisanomisajalla.

KSS Vapaus -tuotteen kohdalla yllä olevassa taulukossa näkyvillä kiinteän hintaosan uudet hinnat. KSS Vapaus -tuotteen kokonaishinta koostuu kiinteästä hintaosasta sekä -+-käyttövaikutuksesta, perusmaksusta ja Fingridin volyymimaksusta.

Takaisin listaukseen