Aliisa ja Iiris liikkeellä - säännöt

Kilpailun säännöt

Järjestäjä


Kampanjan järjestäjä on KSS Energia, Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola, www.kssenergia.fi (myöhemmin ”järjestäjä”).

 

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa kieltää osallistuminen henkilöltä, joka ei ole osallistumiskelpoinen. Jos järjestäjä epäilee kilpailuun osallistunutta henkilöä vilpillisistä keinoista, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja ja jättää palkinto luovuttamatta.

 

Kampanja-aika

Arvonta on 4.9.2017

 

Osallistuminen arvontaan

Voit osallistua kilpailuun ilmoittamalla nettisivujen lomakkeella, missä olet nähnyt KSS:n energia-agenttien auton. Osallistumiskertojen määrää ei ole rajoitettu. Kilpailuun voi osallistua myös lähettämällä postikortin, johon on kirjoitettu paikka, jossa olet kyseisen auton nähnyt sekä lähettäjän yhteystiedot (nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Lähetä kortti osoitteeseen KSS Energia, ”Bongaus”, Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola.

 

Palkinnot

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl tuotepakkauksia (arvo noin 30 €/kpl). Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun. Järjestäjä sitoutuu maksamaan palkinnon lakisääteisen arpajaisveron.

 

Palkintojen luovutus

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei kilpailun ratkeamisen jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

 

Markkinointilupa

Kilpailuun osallistuneiden yhteystiedot kerätään KSS Energian asiakasrekisteriin, jos osallistuja on antanut siihen luvan valitsemalla valintaruudun ”KSS Energia saa lähettää minulle tiedotteita”. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti, jos osallistuja on antanut siihen luvan.

 

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.