Asiakastietojen päivityskampanjan säännöt

Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Kampanjan järjestäjä on KSS Energia, Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola, www.kssenergia.fi (myöhemmin ”järjestäjä”).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua KSS Energian sähkösopimusasiakkaat pois lukien kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa kieltää osallistuminen henkilöltä, joka ei ole osallistumiskelpoinen. Jos järjestäjä epäilee kilpailuun osallistunutta henkilöä vilpillisistä keinoista, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja ja jättää palkinto luovuttamatta.

Kampanja-aika

Kampanja alkaa 23.02.2017 ja päättyy 29.05.2017. Voittaja arvotaan 30.5.2017.

Osallistuminen arvontaan

Arvontaan voi osallistua KSS Energian verkkopalvelussa, osoitteessa kssonline.fi, tarkistamalla ja tarvittaessa päivittämällä oman sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron. Voittaja arvotaan kaikkien kuluttaja-asiakkaiden kesken, joilta löytyvät ajantasainen sähköposti ja puhelinnumero. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Palkinnot

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 200 € arvoinen Gigantin lahjakortti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun.

Palkintojen luovutus

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja voittajan nimi julkaistaan myös kssenergia.fi-sivuston uutisissa. Mikäli voittajaa ei kilpailun ratkeamisen jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.