Aurinkosähkö

KSS Energia toimittaa avaimet käteen -palveluna aurinkosähköjärjestelmiä kotiin, yrityksiin ja maatiloille. Aurinkosähköjärjestelmällä tuotat kiinteistöösi uusiutuvaa energiaa - omavaraisesti ja energiatehokkaasti. Aurinkosähkön käyttäjänä pienennät huomattavasti omaa hiilijalanjälkeä. KSS Sunny -aurinkosähköjärjestelmiin kuuluvien aurinkopaneelien avulla tuotat arviolta 25-30 vuotta päästötöntä sähköä! Tutustu erilaisiin aurinkosähköpaketteihimme.

Aurinkosähköllä energiaa kiinteistösi tarpeisiin

Aurinkosähkön avulla tuotat ekologista energiaa kiinteistösi käyttöön ympäri vuoden – myös aurinkoisina talvipäivinä. Aurinkosähköllä saat käyttöösi niin pistorasian kautta käytettävää verkkovirtaa kuin käyttöveden ja tilojen lämmitykseen tarvittavaa energiaa. Toisin sanoen, aurinkosähkön avulla lisäät oman energiankulutuksen omavaraisuutta ja säästät samalla sähkökustannuksissa.

Hanki oma aurinkosähköjärjestelmä tai vuokraa aurinkopaneeli

Aurinkosähköjärjestelmän hankkiminen KSS Energialta on todella helppoa. Jättämällä tarjouspyynnön, mitoitamme tarpeisiisi sopivan aurinkosähköratkaisun avaimet käteen -toimituksena.

Vastaanotettuamme tarjouspyyntösi, ottaa aurinkosähköasiantuntijamme yhteyttä ja sopii kanssasi tapaamisen asennettavuuskartoitusta varten. Asennettavuuskartoituksessa selvitetään, millainen aurinkosähköjärjestelmä kohteeseen soveltuu parhaiten.

Asennettavuuskartoituksessa määritetään aurinkopaneeleiden optimaalinen sijainti ja tekniset ratkaisut aurinkosähköjärjestelmän toteutukselle. Aurinkopaneelit asennetaan auringon säteilyn kannalta mahdollisimman esteettömästi, jotta aurinkosähköjärjestelmä pystyy tuottamaan riittävän määrän energiaa kiinteistön tarpeisiin. KSS Sunny -aurinkosähköjärjestelmä koostuu aurinkopaneeleista, invertteristä, erotuskytkimestä, asennuskaapeleista ja muista asennustarvikkeista avaimet käteen -toimituksella. Kartoituksen perusteella saat tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

Voit myös ryhtyä ympäristöystävällisen aurinkosähkön tuottajaksi vuokraamalla aurinkopaneelin KSS Energian omistamasta aurinkovoimalaitoksesta. Aurinkopaneelin vuokraus on hyvä vaihtoehto aurinkosähkön tuottamiseen silloin, kun ei ole mahdollisuutta investoida omaan aurinkosähköjärjestelmään.

Aurinkosähköjärjestelmien akkuratkaisut

Varastoimalla aurinkosähköllä tuottamaasi energiaa, voit nostaa aurinkosähköjärjestelmäsi käyttöastetta. Tähän tarkoitukseen löydät valikoimastamme aurinkosähköjärjestelmien erilaiset akkuratkaisut. Valittavanasi on joko fyysinen akkuratkaisu KSS Kotiakku tai virtuaalinen akkupalvelu KSS Aurinkoakku.

Seuraa aurinkosähköjärjestelmää etänä älylaitteellasi

KSS Sunny -aurinkosähköjärjestelmät ovat myös synkronoitavissa tietokoneelle ja muille älylaitteille. Näin ollen voit seurata reaaliaikaisesti aurinkosähköjärjestelmän tuottoa. Etäseurantalaitteisto tarjoaa apua myös mahdollisissa vikatilanteissa, kun saat vikatilanteesta tietoa matkapuhelimeesi.

Ostamme ylijäämäsähkösi

Aurinkoisina päivinä aurinkopaneelit voivat tuottaa sähköä enemmän kuin mitä kiinteistössä kuluu sähköä. KSS Energia ostaa aurinkosähköjärjestelmällä tuotetun ylijäämäsähkösi Suomen alueen spot-hintaan ilman vähennyksiä, mikäli sinulla on kanssamme sähkönmyyntisopimus. Vaihtoehtoisesti voit virtuaalisesti varastoida aurinkotuotannon ylijäämäsähkön KSS Aurinkoakkuun. Palvelun tarkoituksena on hyödyntää ylijäämäsähkö täysimääräisesti omaan kulutukseesi.

Tutustu aurinkopaneelipaketteihin