KSS Blogi

05. lokakuuta 2020

Valtakunnallinen energiansäästöviikko on taas täällä


KSS Energia on mukana viettämässä valtakunnallista energiansäästöviikkoa. Energiansäästöviikkoa vietetään 5. - 11.10.2020. Teemaviikon ideana on viestiä meitä kaikkia koskettavista asioita, kuten siitä miten energiaa järkevästi käyttämällä hillitsemme ilmastonmuutosta ja vähennämme muita ympäristövaikutuksia. Vuosittain järjestettävän teemaviikon organisoinnista vastaa Motiva. Energiansäästöviikko on avoin kaikille yhteisöille, yrityksille ja kotitalouksille.

Tänä vuona energiansäästöviikon teemana on energiasyöpöt. Ne napsivat huomaamattomasti ison osan energiakuluista ja tekevät suuren laskun samalla myös ympäristölle. Jos haluat selvittää, lymyileekö sinun kotonasi, vapaa-ajan asunnollasi tai työpaikallasi energiasyöppöjä, voit lainata meiltä laitekohtaisen energiankulutusmittarin veloituksetta. Voit tehdä varauksen mittarista soittamalla numeroon 05 885 111.

Omaa energiankulutustasi voit seurata myös KSS Online -palvelussa. Omia kulutustottumuksia on helpompi muuttaa, kun kulutustiedot näkyvät tarkasti. Kulutusraportoinnissa voitkin seurata kulutustasi jopa tunnin tarkkuudella. Voit esimerkiksi katsoa miten saunan lämmittäminen vaikuttaa energiankulutukseen.

Olemme koonneet sinulle helppoja arjen energiansäästövinkkejä. Voit tutustua niihin täällä.

Yksityiskohtaisempia neuvoja ja vinkkejä saat myös energianeuvojalta. Hän auttaa suunnittelemaan energiankäyttöäsi ja sitä kautta säästämään energiaa sekä rahaa. Energianeuvojan palvelut ovat maksuttomia ja puolueettomia kaikille asukkaille Kymenlaakson alueella. Energianeuvojalta on myös mahdollisuus lainata lämpökameraa, jolla voit itse selvittää kiinteistön lämpövuotoja. Energianeuvojaan saat yhteyden soittamalla numeroon 040 500 9586. Energian järkevällä ja taloudellisella käytöllä pienennät omaa energialaskuasi viihtyvyydestä ja mukavuudesta tinkimättä.

Haluamme tarjota sinulle myös erilaisia ympäristövastuullisia energiaratkaisuja, jotta voit valinnoillasi edistää kestävämpää elämäntapaa ja pienentää hiilijalanjälkeäsi. Valikoimastamme löytyy muun muassa ratkaisuja aurinkosähkön tuottamiseen ja varastointiin, sekä sähköautoiluun liittyen. Käy tutustumassa täällä ja jätä yhteydenottopyyntö, niin mietitään sinulle parhaat energiaratkaisut.

Teksti: Essi Peltola, markkinointipäällikkö KSS Energia Oy

Takaisin listaukseen