Akku tuo lisäarvoa aurinkosähköjärjestelmääsi!

Akku tuo lisäarvoa aurinkosähköjärjestelmääsi!

Saat meiltä erilaisia akkuratkaisuja sähkön varastointiin. Toteutamme akkuratkaisut yhteistyössä Naps Solar Systems Oy:n kanssa. Yhteistyön tuloksena saat vaivattomasti laadukkaat ja turvalliset akkuratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

Akku nostaa aurinkosähköjärjestelmän käyttöastetta. Fyysisen akun avulla voit esimerkiksi varastoida aurinkosähköä myöhempää käyttöä varten. Akku tasaa tuotannon ja kulutuksen vaihtelua niin, että tuottamasi aurinkosähkö ei valu sähköverkkoon, vaan varastoituu sinulle itsellesi myöhemmin käytettäväksi. Voit myös halutessasi ladata akkuun sähköä valtakunnan verkosta halvan sähkön aikaan ja käyttää sähköä kun se on verkosta ostettuna kalliimpaa.

KSS Energia toimittaa akkuja myös yrityksille ja maatiloille. Aurinkosähköratkaisujen osaksi suunnitellaan silloin tapauskohtaisesti optimoitava sähkön varastointiratkaisu. Älykkäät aurinkosähköjärjestelmät ja akut mahdollistavat energiankulutuksen ja siten energiakustannusten tehokkaan hallinnan muuttuvilla energiamarkkinoilla.

  • Akkujen käyttöikä on noin 20 vuotta ja täysi takuu 10 vuotta.
  • Akku voidaan yhdistää myös jo olemassa oleviin aurinkosähköjärjestelmiin.
  • Voit liittää järjestelmään myös lisälaitteita, jolloin yksittäisten kodinkoneiden etäohjaaminen on mahdollista myös mobiilisovelluksella.

Akun avulla saat kaiken hyödyn irti aurinkosähköjärjestelmästäsi!

Voit lukea lisää ratkaisusta ja tutustua erilaisiin akkuvaihtoehtoihin tuotevalmistaja Sonnen Batterie sivuilta.

Olen kiinnostunut akkuratkaisuista