Vastuullinen kesäduuni

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tarkoituksena on haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Meille kesätyön tarjoaminen on ainutkertainen tilaisuus tehdä hyvä ensivaikutelma tulevaisuuden energia-alan työntekijöihin. Hoitamalla kesätyöasiat vastuullisesti voimme varmistua siitä, että pärjäämme kilpailussa osaavasta työvoimasta.

Myös suuri yleisö odottaa työnantajilta vastuullisia tekoja. Vastuullinen kesäduuni on työnantajalle mahdollisuus kantaa vastuunsa nuorista – ja kertoa siitä. Nuorille Vastuullinen kesäduuni -logo on lupaus onnistuneesta kesätyökokemuksesta. Vastuullisessa kesätyössä tienaa omaa rahaa, mutta se myös kehittää nuoren työelämätaitoja ja luo positiivisen kuvan työelämästä.

Menestyimme vuoden 2018 kesäduunikilpailun pienten ja keskisuurten yritysten sarjassa. Olimme kokonaistuloksissa sijalla 10. Kesätyöntekijöiden keskuudessa toteutetun kyselyn perusteella onnistuimme parhaiten kuudesta periaatteesta oikeudenmukaisuudessa ja tasapuolisessa kohtelussa, jossa olimme sarjassamme kolmantena.

Seuraa somessa #VKD20