Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tarkoituksena on haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Meille kesätyön tarjoaminen on ainutkertainen tilaisuus tehdä hyvä ensivaikutelma tulevaisuuden energia-alan työntekijöihin. Hoitamalla kesätyöasiat vastuullisesti voimme varmistua siitä, että pärjäämme kilpailussa osaavasta työvoimasta.

Myös suuri yleisö odottaa työnantajilta vastuullisia tekoja. Vastuullinen kesäduuni on työnantajalle mahdollisuus kantaa vastuunsa nuorista – ja kertoa siitä. Nuorille Vastuullinen kesäduuni -logo on lupaus onnistuneesta kesätyökokemuksesta. Vastuullisessa kesätyössä tienaa omaa rahaa, mutta se myös kehittää nuoren työelämätaitoja ja luo positiivisen kuvan työelämästä.

Seuraa somessa #VKD21

 

Vastuullinen kesäduuni