Koti

Sähköauton latauspiste kotiin KSS Energialta

ICU EVe Mini +KSSe-Koti (24 kk).

ICU Eve Mini

Hanki sähköauton latauspiste kotiin, eikä sinun enää tarvitse pohtia, missä jatkossa lataat sähköautosi. Sähköauton lataus kotona onnistuu yksinkertaisesti ja vaivattomasti KSS Energian ICU Eve Mini -latauslaitteella, joka pieni ja näppärä yhdelle autolle tarkoitettu latauslaite.


ICU Eve Mini -latauslaite mahdollistaa myös älykkään ohjaamisen. KSS-latauspalvelu ohjaa lataustapahtuman automaattisesti vuorokauden edullisimpaan latausajankohtaan sähkön markkinahinnan perusteella. Näin säästät rahaa ja luontoa!


Kun tilaat sähköauton latauspisteen kotiin, voit jakaa latauspisteen halutessasi myös kaverille tai naapurille, joko ilmaiseksi tai maksua vastaan. Saat halutessasi lisätienestejä ja jonkun jakamaan kanssasi latauspisteen hankinnasta aiheutuvia alkukustannuksia – autat lisäksi muita sähköautoilijoita!

 

Sähköauton lataus kotona – latauslaitteen ominaisuudet

KSSe on turvallinen, nopea ja joustava ratkaisu, jolla sähköauton lataus kotona onnistuu vaivatta. Älylatauslaite on etäohjattava ja rajoittaa tarpeen tullen lataustehoa automaattisesti, joten energiaa ei kulu hukkaan. KSS Energia tarjoaa lisäksi latauspisteen hankkijalle asiakaspalvelua 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.

Koti-latausratkaisu on suunnattu kuluttaja-asiakkaille. Sähköliittymän, johon latauspiste asennetaan, tulee olla latauslaitteen hankkijan omistuksessa.

ICU Eve Mini -laitteen ominaisuudet:
Maksimilatausteho: 22kW
Liitäntä: 1 kpl Type 2
Kiinnitys: Seinään
Tunnistus: RFID tai Virta-mobiilisovellus
Koko: 37 x 24 x 13 cm

Kartta

Saatavuusalue yksittäisten tai muutaman latauspisteen osalta on nähtävissä oheisessa kartassa. Suuremmista kokonaisuuksista, yli 10 latauspisteen kokonaisuudet, teemme toimituksia myös muualle Suomeen.

 

 

 

Voit ostaa rahoituksella

OP rahoituslaskurilla voit helposti laskea sinulle sopivan rahoituksen.

KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 € luotolle 35 kuukauden luottoajalla on 8,68 %, kun nimelliskorko on 7,20 %. Luottohinta on 11 270,48 €. (Tilanne 04/2018). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Tarjouspyyntö