Saa enemmän irti aurinkopaneeleistasi

Saat kaiken hyödyn irti aurinkopaneeleistasi, kun keräät mahdollisen ylijäämätuotannon talteen virtuaaliseen KSS Aurinkoakkuun.

Virtuaaliakku toimii aurinkopaneeleiden ylijäämätuotannon virtuaalisena varastona. KSS Aurinkoakku -palvelu mahdollistaa sinulle tuottamasi aurinkosähkön hyödyntämisen 100 %:sti ilman fyysisen akun investointia.

KSS Aurinkoakku -palvelun tilaajana sinulle hyvitetään akun koon mukaisesti energiaa kiinteällä hinnalla suoraan sähkölaskullasi laskutusrytmisi mukaisesti. KSS Aurinkoakkupalvelu on mahdollista ottaa käyttöön, jos sinulla on aurinkopaneelit ja sähkösopimus kanssamme.

Virtuaalisen KSS Aurinkoakku -palvelun hinnat alkaen 5,99 euroa/kk (sis. alv. 24 %).

Kaikki hyöty irti aurinkopaneeleista – tilaa KSS Aurinkoakku!

Olen kiinnostunut aurinkoakkupalvelusta

Voit lähettää meille helposti yhteydenottopyynnön aurinkoakkupalvelusta tällä lomakkeella. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

KSS Energia kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tietojesi avulla sinuun otetaan yhteyttä ja niitä käytetään myös siihen, että voimme jatkossa lähettää sinulle sähköpostia ajankohtaisista aiheista, joita pidämme sinulle ja yrityksellenne merkityksellisinä. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ja voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Lue tietosuojakäytännöstämme lisätietoja siitä, miten KSS Energia käsittelee henkilötietoja.

Millaiset aurinkopaneelit katollesi sopivat?

Millaiset aurinkopaneelit katollesi sopivat?

Se selviää asennettavuuskartoituksessa. Pyydä ammattilaisemme ilmaiselle kartoituskäynnille, jossa katsotaan esimerkiksi kiinteistön soveltuvuutta, paneelien suuntausta sekä järjestelmän järkevää kokomitoitusta.

Lue lisää

Aurinkosähköasioissa sinua palvelevat

Ari Sepponen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ energiaratkaisut (kuluttaja-asiakkaat, omakotitalot)

Timo Tähtinen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, energiaratkaisut (kuluttaja-asiakkaat, maatilat)

Marja Karvonen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, energiaratkaisut (Pääkaupunkiseutu)

1.0.17 Wed, 20 Sep 2023 09:20:58 GMT