Vuokraa aurinkopaneeli

Oletko haaveillut omasta aurinkopaneelista? Voit vuokrata KSS Energialta aurinkopaneeleita ja olla mukana tuottamassa sekä hyödyntämässä ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa – ilman laiteinvestointeja.

KSS Energialla on Haminassa 962 aurinkopaneelia, joista sinä voit vuokrata oman paneelisi tai vaikka useamman. Sähkönmyyntiasiakkaanamme voit vuokrata paneelin edulliseen 3,90 € kuukausihintaan, jolloin saat käyttöösi yhden aurinkopaneelin verran tuotantoa. Paneelisi tuottaman sähkön hinnan vähennämme sähkölaskustasi.

Iso lainausmerkki

Yksi 260 watin aurinkopaneeli tuottaa sähköä arviolta 250 kilowattituntia eli noin 10 % kerrostalokaksion vuotuisesta sähkönkulutuksesta.

Sähkön tuotanto hyvitetään pörssihinnan mukaan sähkölaskullasi. Vuokrasopimus ja hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja hinta sisältää arvonlisäveron osuuden.

Tutustu aurinkopaneelivuokrauksen tilausehtoihin.

Aurinkopaneelien vuokraus

Vuokraa itsellesi aurinkopaneeli tällä lomakkeella. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

KSS Energia kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tietojesi avulla sinuun otetaan yhteyttä ja niitä käytetään myös siihen, että voimme jatkossa lähettää sinulle sähköpostia ajankohtaisista aiheista, joita pidämme sinulle ja yrityksellenne merkityksellisinä. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ja voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Lue tietosuojakäytännöstämme lisätietoja siitä, miten KSS Energia käsittelee henkilötietoja.

1.0.17 Wed, 20 Sep 2023 09:20:58 GMT