Kodin energiaratkaisut ammattilaiselta

KSS Energialta löydät kotiisi parhaat aurinkosähköön, sähköautoiluun ja lämmitykseen liittyvät energiaratkaisut.

Säästöä ja puhtaasti parhaita valintoja

Kuinka suuren osan vuotuisesta energiatarpeesta oman katon aurinkopaneelit pystyvät kattamaan? Mitä sähköauton latausratkaisut vaativat kodin sähköjärjestelmältä? Pyydä ammattilaisemme ilmaiselle kartoituskäynnille.

Ilta-aurinko heijastuu talon katolla olevista aurinkopaneeleista.

Aurinkopaneelit kodin katolle

Aurinkopaneelit ovat kustannustehokas ja ympäristöystävällinen tapa tuottaa uusiutuvaa energiaa.

KSS Energian aurinkopaneelipaketit sisältävät kartoituksen, laitteet sekä asennuksen – kaiken tarvittavan aurinkoenergian hyödyntämiseksi.

Lue lisää

Lämpöratkaisut

Puhdasta kaukolämpöä kotiin

Kaukolämpö on ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, joka takaa kiinteistöön tasaisen lämmön ja lämpimän käyttöveden ympäri vuoden. Kaukolämpö sopii kaiken kokoisiin ja ikäisiin kiinteistöihin.

Ilmalämpöpumput asennettuna

Valitse viileyttä helteeseen ja lämpöä kylmyyteen. Laadukkaat Innovan ilmalämpöpumput saatavilla kauttamme.

Perhe yhdessä kotona. Isä istuu sohvalla ja suukottaa ohimolle sohvan takana olevaa poikaa. Isän sylissä on kannettava tietokone ja käsissä papereita. Taustalla on äiti ja toinen poika kattamassa ruokapöytää.

Maakaasu on monikäyttöenergiaa

Maakaasu on varma ja turvallinen valinta kodin lämmitysmuodoksi. Tarjoamme maakaasua Kouvolan, Kuusankosken, Korian, Myllykosken, Keltakankaan ja Inkeroisten alueille.Sähköauton latausratkaisut kotiin

Sähköauton latausratkaisut kotiin

Tehokas ja turvallinen sähköauton latauspiste oman kodin pihalla helpottaa arkea. Pyydä KSS Energian ammattilainen kartoituskäynnille!

Lue lisää

Ilma-vesilämpöpumppu

Boschin laadukkaan ilma-vesilämpöpumpun korkea vuosihyötysuhde varmistaa, että kotitaloutesi säästää merkittävän määrän energiaa. Jos korvaat laitteella esimerkiksi öljylämmitysjärjestelmän, sijoitus maksaa itsensä takaisin keskimäärin 5-7 vuoden kuluessa.

Lue lisää
1.0.17 Wed, 20 Sep 2023 09:20:58 GMT