KSS IISI

KSS IISI on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Valitse kulutukseesi sopiva paketti ja tiedät aina mitä sähköstä maksat!

  • Toistaiseksi voimassa oleva
  • Kuukausihinnoiteltu
  • Tiedät aina mitä maksat

Miksi KSS IISI?

KSS IISI sopii sinulle, joka arvostat helppoutta elämässäsi. KSS IISI on saatavilla neljänä eri kokoisena pakettina. Pakettien joukosta löytyy varmasti sopiva muun muassa opiskelijalle. Muuttajalle KSS IISI on myös helppo valinta, kun muutto uuteen kotiin on ajankohtaista.

Valitsemalla kulutukseesi sopivan paketin maksat joka kuukausi sähköstä saman verran. Tiedät siis aina mitä sähköstä maksat! KSS IISI on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ja se on irtisanottavissa 14 vrk irtisanomisajalla.

KSS IISI -sähkösopimus kattaa sähköenergian osuuden, jakeluverkonhaltijasi laskuttaa sähkön siirrosta ja sähköveron.

KSS IISI paketille määritellyn kulutuksen ylimenevän osuuden laskutus ja esimerkkilaskelmat

Kulutuksen ylittäessä kuukauden aikana tuotteelle määritellyn vuosikulutuksen jaettuna 12 kuukaudella (esim. KSS IISI S paketissa 3000 kWh/12), tasauslaskutetaan ylimenevä osuus KSS Energian julkisen KSS Perus -tuotehinnaston yleisenergian hinnan mukaisesti. Pakettikohtaiset laskentaesimerkit ja esimerkkilaskelmat KSS IISI -sähkösopimuksen laskutuksesta vajaan kuukauden osalta löydät alla olevan linkin kautta.

Katso esimerkkilaskelmat täältä.

Tutustu muihin sähkösopimusvaihtoehtoihin

KSS Energian sähkösopimusvaihtoehdoista löydät sähkösopimuksen jokaiseen kotiin. Asuitpa sitten kerrostalossa, pari- tai rivitalossa tai omakotitalossa, on meillä aina sopiva vaihtoehto juuri sinun kotiisi.

Tutustu sähkösopimuksiin

Valtakunnallisessa Sähkökin on makuasia -kampanjassa voit selvittää oman sähkötyyppisi!

KSS IISI on esimerkiksi näiden sähkötyyppien makuun: vihdoinkin omillaan, syntynyt sitoutumaan ja elämänmuutoksesta eheytyvä.

Aloita testi
1.0.17 Wed, 20 Sep 2023 09:20:58 GMT