KSS IISI

Edullista sähköä -KSS IISI sähkösopimus

KSS IISITEE KSS IISI SÄHKÖSOPIMUS NETISSÄ

Suomen helpoimman sähkösopimuksen saat nyt Kouvolasta! KSS IISI on toistaiseksi voimassa oleva, kiinteähintainen ja edullinen sähkösopimus. Maksat joka kuukausi saman summan, joten tiedät siis aina mitä sähkösi maksaa. KSS IISI sopimuksen tekeminen on myös todella helppoa – Tee vain muutamassa minuutissa oma toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus netissä!

KSS IISI sähkösopimuksen tarkoitus on olla asiakkaalle mahdollisimman helppo ja huoleton. Tästä johtuen KSS IISI sähkösopimuksia löytyy eri vuosikulutuksille, jolloin voimme taata jokaiselle asiakkaalle mahdollisimman edullista sähköä. Solmiessasi KSS IISI sähkösopimuksen, me hoidamme automaattisesti vanhan sopimuksen irtisanomisen puolestasi. 

Asiakkaan kulutuksen ylittäessä kuukauden aikana tuotteelle määritellyn vuosikulutuksen jaettuna 12 kuukaudella (esim. KSS IISI S paketissa 3000 kWh/12), tasauslaskutetaan ylimenevä osuus KSS Energian julkisen KSS Perus tuote hinnaston yleisenergian hinnan mukaisesti. Hinnasto on luettavissa https://kssenergia.fi/kss-perus.

KSS IISI SÄHKÖSOPIMUKSEN VOIMASSAOLOAIKA JA HINTA

  • toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus
  • kiinteähintainen ja edullinen sähkösopimus joka kuukausi 
  • irtisanottavissa kahden viikon irtisanomisajalla
  • KSS IISI sähkösopimus ei sisällä sähkön siirron osuutta, eikä sähköveroa

Katso täältä hinnat eri KSS IISI paketeille.

KSS IISI sopimus on saatavilla myös vihreänä! KSS IISI vihreä on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä eli vesi- ja tuulivoimalla sekä bioenergialla.

Katso täältä hinnat eri KSS IISI vihreä paketeille.

 

Tee edullinen KSS IISI sähkösopimus netissä alla olevasta linkistä:

Osta sähköä verkosta

 

 TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAN KSS IISI SÄHKÖSOPIMUKSEN LASKUTUS 

  •  laskun lähteystapa: kuukausittain lähetettävä paperi-, Online-, tai E-lasku

Mikäli laskutusvalintasi on Online-lasku, toimitamme sähkölaskusi KSS Energian Online-palveluun ja saat tiedon uusimman laskun saapumisesta sähköpostiisi. Kun olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi, sähkölaskusi ovat luettavissa ja tulostettavissa KSS Online -palvelun kautta. KSS Online on sähköinen asiointikanava, josta löydät helposti uusimmat laskusi.  Palvelussa laskut pysyvät kätevästi tallessa ja järjestyksessä. KSS Onlinessa voit myös seurata halutessasi omaa sähkön kulutustasi ja olla yhteydessä asiakaspalveluun.