KSS PrimeTunti sähkösopimus

KSS PrimeTunti sähkösopimus

Sähkön hinnan seuraamisessa auttaa kätevä mobiilisovellusKSS PrimeTunti antaa aktiiviselle kuluttajalle mahdollisuuden ostaa sähköä markkinahintaan. Seuraamalla tunneittain vaihtuvaa pörssisähkön hintaa, voit vähentää sähkönkulutusta silloin, kun hinta on korkealla ja suunnata paljon sähköä vaativaa kulutusta kaikkein edullisimpiin aikoihin.

KSS PrimeTunti sopii kaikille mittaustavoille (yleissähkö, aika- ja kausisähkö). KSS Online –palvelun raportoinnista voit kätevästi seurata kulutustasi ja tuntihintoja. Lisäksi sähkön hinnan seuraamisessa auttaa älypuhelinsovellus, jonka voi asettaa hälyttämään, kun sähkön hinta ylittää valitsemasi hintarajan. Voit ladata sovelluksen Fingridin sivuilta.


Voimassaoloaika

  • toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus
  • kuluttaja-asiakkailla on kahden viikon irtisanomisaika, yritysasiakkailla irtisanomisaika on kolme kuukautta

Sopimushinta

KSS PrimeTunti –sopimuksen hinta perustuu Nord Poolin Suomen hinta-alueen tuntihintaan ja siihen lisättävään KSS Energian marginaaliin (snt/kWh), sekä kiinteään perusmaksuun (€/kk). Marginaali on kiinteä ensimmäisen vuoden. Myyjä varaa oikeuden marginaalin tarkistukseen vuoden päästä (12 kk) sopimuksen alkamisesta. Marginaalin muutoksesta ilmoitetaan asiakkaalle vähintään kuukautta ennen uuden marginaalin voimaantuloa.

Nord Poolin tuntihinnat löytyvät täältä. Huomioithan, että Nord Poolin aikavyöhyke on CET eli Keski-Euroopan aika, joka on tunnin jäljessä Suomen aikaa. Hinnat ilmoitetaan Nord Poolin sivuilla ilman arvonlisäveroa.

 Laskutus

  • laskutus perustuu kuukausittain jälkikäteen laskutettavaan tuntimitattuun kulutukseen
  • laskun lähetystapa: paperi-, sähköposti-, Online-, tai E-lasku

Online laskussa toimitamme sähkölaskusi KSS Energian Online-palveluun ja saat tiedon uusimman laskun saapumisesta sähköpostiisi. Kun olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi, sähkölaskusi ovat luettavissa ja tulostettavissa KSS Online-palvelun kautta.

Tästä voit siirtyä tekemään sopimuksen:

Osta sähköä verkosta