KSSe-latauspalvelu tuo älyä lataamiseen

KSS Energian KSSe-latauspalvelun avulla sähköauton lataaminen on mahdollista kaikilla KSSe- tai Virta-tunnuksin merkityillä julkisilla latauspisteillä, käytössä on satoja latauspisteitä ympäri Suomen ja tuhansia Euroopan tasolla. Lataaminen on vaivatonta ja turvallista, katso lisää ”Sähköautoilijalle”-osiosta!

Latauspisteen omistajalle KSSe-latauspalvelu mahdollistaa latauspisteen vaivattoman hallinnoinnin. Palvelun avulla latauspisteen saa jaettua joko rajatulle käyttäjäkunnalle tai julkisesti kaikkien saataville -myös pidettyä vain omassa käytössään. Latauspisteen käyttäjät maksavat käyttönsä KSSe-latauspalvelun vaivattomin menetelmin, ilman latauspisteen haltijan vaivaa, ja käyttöraportointi toimii sähköisesti. Lisätietoja ”Hanki latauspiste”-osiosta!

Uusi KSSe-asiakas

Rekisteröidy

KSSe-asiakkaan Omatili

Kirjaudu

Katso latauspisteet

Karttalinkki

Tiesitkö...Kaikkea ei tarvitse omistaa. Lainaa tai vuokraa laitteita ja tavaroita, joita et tarvitse kuin satunnaisesti. Tutustu yhteisöllisiin lainauspalveluihin, hanki kimppaostona tai kysy kaverilta lainaksi harvemmin tarvittavia tuotteita.