Sähköauton lataus - KSSe-latauspalvelu tuo älyä lataamiseen


KSS Energian tarjoaman KSSe-latauspalvelun avulla sähköauton lataus käy vaivattomasti. KSSe-latauspalvelun avulla sähköauton lataaminen on mahdollista kaikilla KSSe- tai Virta-tunnuksin merkityillä julkisilla latauspisteillä. Saat käyttöösi laajan sähköautojen latauspisteiden verkoston, sillä pelkästään Virta-latauspisteitä on käytössäsi satoja eri puolella Suomea sekä tuhansia Euroopassa. Ottamalla käyttöösi KSSe-sähköauton latauspalvelun, voit autoilla huoletta ja suorittaa latauksia ympäri Suomea. KSSe-latauspalvelun avulla voit myös seurata omaa lataushistoriaasi ja prepaid-tilisi saldoa. Rekisteröidy KSSe-latauspalvelun käyttäjäksi täällä.

Onko väliä, missä sähköauton lataus tapahtuu?

KSSe-latauspalvelun asiakkaana et ainoastaan pääse nauttimaan kattavasta julkisten latauspisteiden verkostosta, vaan voit myös hankkia latauspisteen omaan, taloyhtiön tai yrityksen käyttöön. Valikoimastamme löydät erilaisiin tarpeisiin soveltuvat sähköauton latauspisteet.

Kotona sähköauton lataus onnistuu useimmissa tapauksissa pistorasiaa hyväksikäyttäen. Kuitenkin, erityisesti täyssähköautojen tapauksessa lataaminen pienenkin toimintasäteen saavuttamiseksi saattaa kestää jopa useita tunteja matalan lataustehon vuoksi. KSSe-latauspisteet mahdollistavat sähköauton latauksen suuremmallekin toimintasäteelle huomattavasti lyhyemmässä ajassa.

Taloyhtiöiden ja yritysten käyttöön on syytä harkita useamman auton samanaikaisesti lataava latauspiste. Vaikka taloyhtiössä tai yrityksessä olisikin sähköauton latauspisteen hankintahetkellä vain yksi sähköautoilija, on syytä muistaa, että sähköautot yleistyvät myös Suomessa kovaa vauhtia.

Latauspisteen omistajalle KSSe-latauspalvelu mahdollistaa sähköauton latauspisteen vaivattoman hallinnoinnin. Palvelun avulla latauspisteen saa jaettua joko rajatulle käyttäjäkunnalle, julkisesti kaikkien saataville tai pidettyä vain omassa käytössä. Latauspalvelun käyttäjät maksavat latauksensa helposti mobiilisovelluksella tai RFID-kortilla, ilman että maksaminen vaatii toimenpiteitä latauspisteen haltijalta. Rekisteröitymällä latauspalvelun käyttäjäksi saat käyttöösi sähköiset käyttöraportit, joiden avulla seuraat omia latauksiasi ja omistamasi latauspisteen käyttöä. Lisätietoja latauslaitteiden hankinnasta voit lukea "Hanki latauslaite" -osiosta.

Mitä kaikkea sähköauton latauksessa on syytä ottaa huomioon?

Sähköauton lataaminen herättää useissa uusissa sähköauton käyttäjissä sekä sähköauton hankintaa harkitsevissa monia kysymyksiä. Onko sähköauton lataus turvallista? Entä onko se hankalaa? Mistä löydän lähimmän latauspisteen? Kuinka kauan voin ajaa yhdellä latauskerralla? Kysymyksiä on monenlaisia, ja niihin on erittäin tärkeää saada vastaus helposti ja luotettavasti. KSSe-latauspalvelun avulla sähköauton lataus on aina vaivatonta ja turvallista. Löydät paljon oleellista tietoa sähköautoiluun liittyvistä kysymyksistä ”Sähköautoilijalle”-osiostamme!

Uusi KSSe-asiakas

Rekisteröidy

KSSe-asiakkaan Omatili

Kirjaudu

Katso latauspisteet

Karttalinkki

Tiesitkö...Puhdista ilmalämpöpumpun suodatin mielellään kerran kuukaudessa, mutta ainakin lämmityskauden alkajaisiksi. Useimmiten homma hoituu kätevästi imurilla, eikä suodatintakaan tarvitse välttämättä irrottaa. Näin varmistat, että saat parhaan mahdollisen tehon ja hyötysuhteen laitteesta ja ilmanlaatu pysyy mahdollisimman hyvänä.