KSSe-latauspalvelu

KSSe- latauspalvelu tarjoaa vaivatonta liikkumista sähköllä. Ajoneuvon lataaminen on helppoa ja käytössä on satoja sähköauton latauspisteitä kautta Suomen sekä tuhansia latauspisteitä ympäri Euroopan.

KSSe-asiakkaana pääsee myös nauttimaan niistä sähköautoilijan eduista, jotka ovat saatavilla vain KSSe-asiakkaille. Lisätietoa KSSe-asiakkaiden eduista sekä rekisteröitymisohjeet löydät täältä.

KSSe-asiakkaan käytettävissä ovat kaikki KSSe-merkityt latauspisteet sekä kaikki Virta-latauspisteet. Latauspisteet ovat keskenään yhteiskäytössä. Asiointi tapahtuu mobiililaitteella tai RFID-kortilla, veloitukset tapahtuvat automaattisesti prepaid-tililtä, jonne saldoa ladataan luottokortilta turvallisesti ja vaivattomasti.

KSSe-asiakkaan käytettävissä olevat latauspisteet näkyvät reaaliaikaisesti karttapalvelustamme. Lataaminen onnistuu myös kirjautumalla KSSe-tunnuksilla karttapalveluun. Palvelusta voi helposti seurata omaa lataushistoriaa tai prepaid-saldoa.

Julkisten latauspisteiden ongelmatilanteissa olettehan yhteydessä kumppanimme Virran asiakaspalvelunumeroon 0800 02200 (24/7) tai osoitteeseen virta.global/fi/tuki.

Rekisteröidy

Rekisteröidy

Rekisteröidy KSSe-asiakkaaksi

KSSe- asiakkaan Omatili

KSSe- asiakkaan Omatili

Hallinnoi KSSe tiliäsi

Latauspistekartta

Latauspistekartta

Katso latauspisteet

ja lataa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä KSS Energian asiakaspalveluun kaikissa sähköön, maakaasuun ja kaukolämpöön liittyvissä asioissa.

Puh. 05 8851830 ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-15

Voit jättää meille viestin tai antaa palautetta myös yhteydenottolomakkeella.

Laskutukseen liittyvät asiat:
Lowell asiakaspalvelu 02 2700 139 tai kssenergia.fi@lowell.com