KSSe-latauspalvelu

KSS<i>e</i>-latauspalvelu

Latauspisteen omistajalle KSSe-latauspalvelu mahdollistaa sähköauton latauspisteen vaivattoman hallinnoinnin. Palvelun avulla latauspisteen saa jaettua joko rajatulle käyttäjäkunnalle, julkisesti kaikkien saataville tai pidettyä vain omassa käytössä. Latauspalvelun käyttäjät maksavat latauksensa helposti mobiilisovelluksella tai RFID-kortilla, ilman että maksaminen vaatii toimenpiteitä latauspisteen haltijalta. Rekisteröitymällä latauspalvelun käyttäjäksi saat käyttöösi sähköiset käyttöraportit, joiden avulla seuraat omia latauksiasi ja omistamasi latauspisteen käyttöä.

KSSe-latauspalvelun avulla sähköauton latauspisteen omistaja jakaa latauspisteen käyttöönsä joko kaikille KSSe-latauspalvelun käyttäjille tai niille, joille haluaa. Latauslaitteen kustannukset jaetaan KSSe-palvelun avulla latauspisteen käyttäjille. Sähköauton latauslaitteen haltijan tarvitsee vain määrätä latauksen hinta sekä ketkä palvelua saavat käyttää ja KSSe-palvelu hoitaa loput aina lataustulojen tilitykseen ja raportointiin asti.

KSSe-latauspalvelun avulla latauspisteen ajantasainen varaustieto ja muu tilatieto välittyy reaaliaikaisesti karttapalveluumme kaikille niille käyttäjille, joilla on käyttöoikeus latauspisteelle. Omistaja voi seurata latauspisteen käyttötilannetta reaaliaikaisesti tai sähköisten koosteiden kautta. Latauspisteen tekninen tuki 24/7 järjestyy myös kauttamme.

Sähköauton latauspalvelut tarpeidesi mukaan

KSSe Kiinteistö

KSSe Kiinteistö palvelu on tarkoitettu taloyhtiöille, yhteisöille ja yrityksille, joissa latauspisteen käyttäjäkunta voi vaihtua ja ulkopuolisten lataamaan pääsy on estettävä. KSSe Kiinteistö palvelun avulla sähköauton latauspisteen omistaja voi jakaa latauspisteen käyttöönsä joko kaikille KSSe Kiinteistö palvelun käyttäjille tai niille, joille haluaa.

Latauslaitteen kustannukset jaetaan KSSe Kiinteistö palvelun avulla latauspisteen käyttäjille. Sähköauton latauslaitteen haltijan tarvitsee vain määrätä latauksen hinta sekä ketkä palvelua saavat käyttää. KSSe Kiinteistö palvelu hoitaa laskutukset ja tilitykset ilman latauspisteen omistajalta vaadittavia toimenpiteitä. Lataamisesta kertyvät rahat tilitetään 100-prosenttisesti kiinteistön omistajalle eli taloyhtiölle, yhteisölle tai yritykselle. Korvaus käytetystä sähköstä kuuluu kiinteistölle, jos latauslaite on osakkaan hankkima.

Kulut jakautuvat automaattisesti käytön mukaan, käyttäjät maksavat käyttönsä omalta KSSe-tililtään. Järjestelmä ohjaa useamman laitteen latauskuormaa dynaamisesti, vältetään sähköliittymän ylikuormitus.

Tekninen puhelinneuvonta (24/7).

KSSe Koti

KSSe Koti -palvelu sopii sinulle, jolla on käytössäsi autoetu. Palvelussa sähköauton lataamisesta aiheutuva kulu ohjataan työnantajalle tai leasing-yhtiölle, itse saat käytetystä sähköstä korvauksen. Latauslaitteen ja KSSe Koti -palvelun maksavat myös työnantaja tai leasing-yhtiö. Sopimuksen päätyttyä latauspiste poistetaan tai talon omistaja lunastaa pisteen.

Älykäs lataus lataa silloin, kun sähkö on halvinta.

Hallintapalvelusta voit jakaa käyttöoikeuksia muillekin KSSe-asiakkaille, määrättyä korvausta vastaan tai ilmaiseksi. Laitteen tilaa voi seurata Online -palveluna sekä  raporttien avulla.

Tekninen puhelinneuvonta (24/7).