KSS Talvitakuu sähkösopimuksessa ostat sähköä sekä kiinteään että markkinahintaan

KSS Talvitakuu sähkösopimuksessa ostat sähköä sekä kiinteään että markkinahintaan

KSS Talvitakuu sähkösopimus muodostuu sekä kiinteähintaisesta että markkinahintaan sidotusta puolivuotiskaudesta. Talvella sähkön hinta on kuuden kuukauden ajan kiinteä, kun taas kesällä noudatetaan KSS PrimeTunti sopimuksen mukaista tuntihintaa.

Voimassaoloaika ja hinta

  • toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus
  • irtisanottavissa kahden viikon irtisanomisajalla
  • kiinteä kuukausittainen perusmaksu (€/kk)

1.10. – 31.3. välisellä ajanjaksolla sopimuksen sähköenergian hinta on kiinteä ja perustuu KSS Talvitakuu -arvoon (snt/kWh), siihen lisättävään marginaaliin (snt/kWh).

KSS Talvitakuu-arvo seuraavalle talvikaudelle julkaistaan KSS Online-palvelumme Tiedotteet -osiossa aina syyskuun 15. päivään mennessä.

1.4. – 30.9. välisellä ajanjaksolla sopimuksen sähköenergian hinta perustuu Nord Poolin Suomen hinta-alueen tuntihintaan ja siihen lisättävään KSS Energian marginaaliin (snt/kWh).

Nord Poolin tuntihinnat löytyvät täältä. Huomioithan, että Nord Poolin aikavyöhyke on CET eli Keski-Euroopan aika, joka on tunnin jäljessä Suomen aikaa. Hinnat ilmoitetaan Nord Poolin sivuilla ilman arvonlisäveroa.

Laskutus

  • laskutus perustuu kalenterikuukausittain mitattuun kulutukseen
  • laskun lähetystapa: kuukausittain lähetettävä paperi-, Online-, tai E-lasku.

Online laskussa toimitamme sähkölaskusi KSS Energian Online-palveluun ja saat tiedon uusimman laskun saapumisesta sähköpostiisi. Kun olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi, sähkölaskusi ovat luettavissa ja tulostettavissa KSS Online-palvelun kautta.

Voit kysyä lisää tai tehdä sopimuksen puh. 05 8851 830.