Voit ostaa sähköä markkinahintaan!

KSS Tunti antaa aktiiviselle kuluttaja-asiakkaalle mahdollisuuden ostaa sähköä markkinahintaan. Seuraamalla tunneittain vaihtuvaa pörssisähkön hintaa, voit vähentää sähkönkulutusta silloin, kun hinta on korkealla ja suunnata paljon sähköä vaativaa kulutusta kaikkein edullisimpiin aikoihin.

KSS Tunti sopii kaikille mittaustavoille (yleissähkö, aika- ja kausisähkö). KSS Online –palvelun raportoinnista voit kätevästi seurata kulutustasi ja tuntihintoja. Lisäksi sähkön hinnan seuraamisessa auttaa älypuhelinsovellus, jonka voi asettaa hälyttämään, kun sähkön hinta ylittää valitsemasi hintarajan. Voit ladata sovelluksen käyttöösi Fingridin sivuilta.

Vastaa kyselyymme ja saat käyttöösi kattavan Pörssisähkön ABC oppaan!

KSS Tunti

KSS Tunti

Marginaali 0,435 snt/kWh

Fingrid volyymimaksu 0,187 snt/kWh

perusmaksu 3,89 €/kk 

sis. alv. 10 %

tutustu ja tilaa
 • Tuotekuvaus
 • Tilauksen tiedot
 • Kiitos sopimuksesta

KSS Tunti sähkösopimus

 • Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus
 • Kuluttaja-asiakkailla on kahden viikon irtisanomisaika
 • KSS Tunti –sopimuksen hinta perustuu Nord Poolin Suomen hinta-alueen tuntihintaan ja siihen lisättävään KSS Energian marginaaliin (snt/kWh), Fingrid volyymimaksuun (snt/kWh) sekä kiinteään perusmaksuun (€/kk).
 • Fingrid volyymimaksu on Fingridin veloittama tasepalvelumaksu. Volyymimaksulla Fingrid kattaa niitä kustannuksia, mitä sillä syntyy sähköjärjestelmän tasapainon ylläpitämisestä. Maksu on sähkön myyjälle läpilaskutuserä.
 • Myyjä varaa oikeuden marginaalin tarkistukseen. Marginaalin muutoksesta ilmoitetaan asiakkaalle vähintään kuukautta ennen uuden marginaalin voimaantuloa.
 • Nord Poolin tuntihinnat löytyvät täältä. Huomioithan, että Nord Poolin aikavyöhyke on CET eli Keski-Euroopan aika, joka on tunnin jäljessä Suomen aikaa. Hinnat ilmoitetaan Nord Poolin sivuilla ilman arvonlisäveroa.
 • Nopea tehdä, se vie aikaasi vain muutaman minuutin
 • Kuluttaja-asiakkaiden arvonlisävero on 10 % ajalla 1.12.2022-30.4.2023 (alv. 24 % hinnat 0,490 snt/kWh, Fingrid volyymimaksu 0,211 snt/kWh ja perusmaksu 4,39 €/kk)

KSS Tunti (alv. 10 %): marginaali 0,435 snt/kWh, Fingrid volyymimaksu 0,187 snt/kWh ja perusmaksu 3,89 €/kk

 

 

Valittu sopimus:

Tilaajan yhteystiedot

Sopimuksen voi tehdä vain täysi-ikäinen henkilö.

Käyttöpaikan osoite

Laskutusosoite

Tilauksen tiedot

Varhaisin alkamisajankohta voi olla viiden päivän kuluttua sopimuksen lähettämisestä, kun kyseessä on muutto tai sopimustuotteen vaihto, ja 14 päivän kuluttua, kun kyseessä on uusi sähkösopimus. Jos tarvitset sopimuksen aikaisemmin kuin viiden päivän kuluttua ota yhteyttä asiakaspalveluumme (05) 8851830.

Yhteenveto

Tarkistathan vielä, että tietosi ovat oikein.

Valittu paketti:KSS Energialta saat myös monipuolisia energiaratkaisuja!

 

KSS Energia toimittaa avaimet käteen -aurinkosähköratkaisuja. Auringolla tuotat kiinteistöösi uusiutuvaa energiaa - omavaraisesti ja energiatehokkaasti. Aurinkosähkön käyttäjänä pienennät huomattavasti hiilijalanjälkeä. Saat meiltä myös erilaisia akkuratkaisuja sähkön varastointiin. Voit varastoida aurinkosähköä niin fyysiseen kuin virtuaaliseen akkuun.

KSS Energian tarjoaman KSSe-latauspalvelun avulla sähköauton lataus käy vaivattomasti. KSSe-latauspalvelun avulla sähköauton lataaminen on mahdollista kaikilla KSSe- tai Virta-tunnuksin merkityillä julkisilla latauspisteillä. KSSe-latauspalvelun asiakkaana et ainoastaan pääse nauttimaan kattavasta julkisten latauspisteiden verkostosta, vaan voit myös hankkia latauspisteen omaan käyttöön. Valikoimastamme löydät erilaisiin tarpeisiin soveltuvat sähköauton latauspisteet.

Lue lisää >>

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä KSS Energian asiakaspalveluun kaikissa sähköön, maakaasuun ja kaukolämpöön liittyvissä asioissa.

Puh. 05 8851830 (ma-pe klo 8-18)
Voit jättää meille viestin tai antaa palautetta myös yhteydenottolomakkeella.

Laskutukseen liittyvät asiat:

Lowell asiakaspalvelu 02 2700 139 (ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-15) tai kssenergia.fi@lowell.com