Yrityksesi voi ostaa sähköä markkinahintaan!

Seuraamalla tunneittain vaihtuvaa pörssisähkön hintaa, voit vähentää sähkönkulutusta silloin, kun hinta on korkealla ja suunnata paljon sähköä vaativaa kulutusta kaikkein edullisimpiin aikoihin.

KSS TuntiYritys sopii kaikille mittaustavoille (yleissähkö, aika- ja kausisähkö). KSS Online –palvelun raportoinnista voit kätevästi seurata kulutustasi ja tuntihintoja. Lisäksi sähkön hinnan seuraamisessa auttaa älypuhelinsovellus, jonka voi asettaa hälyttämään, kun sähkön hinta ylittää valitsemasi hintarajan.

Voit ladata sovelluksen Fingridin sivuilta.

KSS TuntiYritys on tarkoitettu pienyrityksille, joiden käyttöpaikkojen yhteiskulutus on enintään 100 000 kWh vuodessa ja käyttöpaikkojen lukumäärä on enintään 10 kappaletta.

Voit tilata uuden sähkösopimuksen yrityksellesi helposti, se vie aikaa vain muutaman minuutin!

KSS TuntiYritys

KSS TuntiYritys

 

Marginaali 0,980 snt/kWh

perusmaksu 5,00 €/kk

(hinnat alv. 0 %)

tutustu ja tilaa
 • Tuotekuvaus
 • Tilauksen tiedot
 • Kiitos sopimuksesta

KSS TuntiYritys

 • Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus
 • Sopimuksessa on 14 vrk irtisanomisaika
 • KSS TuntiYritys on tarkoitettu pienyrityksille, joiden käyttöpaikkojen yhteiskulutus on enintään 100 000 kWh vuodessa ja käyttöpaikkojen lukumäärä on enintään 10 kpl
 • KSS TuntiYritys –sopimuksen hinta perustuu Nord Poolin Suomen hinta-alueen tuntihintaan ja siihen lisättävään KSS Energian marginaaliin (snt/kWh) joka sisältää Fingrid volyymimaksun 0,170 (snt/kWh) sekä kiinteään perusmaksuun (€/kk).
 • Fingrid volyymimaksu on Fingridin veloittama tasepalvelumaksu. Volyymimaksulla Fingrid kattaa niitä kustannuksia, mitä sillä syntyy sähköjärjestelmän tasapainon ylläpitämisestä. Maksu on sähkön myyjälle läpilaskutuserä.
 • Myyjä varaa oikeuden marginaalin tarkistukseen. Marginaalin muutoksesta ilmoitetaan asiakkaalle vähintään kuukautta ennen uuden marginaalin voimaantuloa.
 • Nord Poolin tuntihinnat löytyvät täältä. Huomioithan, että Nord Poolin aikavyöhyke on CET eli Keski-Euroopan aika, joka on tunnin jäljessä Suomen aikaa. Hinnat ilmoitetaan Nord Poolin sivuilla ilman arvonlisäveroa.
 • Nopea tehdä, se vie aikaasi vain muutaman minuutin
 • Me hoidamme nykyisen sähkösopimuksen irtisanomisen puolestasi

Hinta  (sis. alv. 0 %): marginaali 0,980 snt/kWh, ja perusmaksu 5,00 €/kk

 

Valittu sopimus:

Tilaajan tiedot

Käyttöpaikan osoite

Laskutusosoite

Tilauksen tiedot

Varhaisin alkamisajankohta voi olla viiden päivän kuluttua sopimuksen lähettämisestä, kun kyseessä on muutto, ja 14 päivän kuluttua, kun kyseessä on sähkösopimuksen vaihto. Jos tarvitset sopimuksen aikaisemmin kuin viiden päivän kuluttua ota yhteyttä asiakaspalveluumme (05) 8851830.

Yhteenveto

Tarkistathan vielä, että tietosi ovat oikein.

Valittu paketti:KSS Energialta saat myös monipuolisia energiaratkaisuja!

 

KSS Energia toimittaa avaimet käteen -aurinkosähköratkaisuja. Auringolla tuotat kiinteistöösi uusiutuvaa energiaa - omavaraisesti ja energiatehokkaasti. Aurinkosähkön käyttäjänä pienennät huomattavasti hiilijalanjälkeä. Saat meiltä myös erilaisia akkuratkaisuja sähkön varastointiin. Voit varastoida aurinkosähköä niin fyysiseen kuin virtuaaliseen akkuun.

KSS Energian tarjoaman KSSe-latauspalvelun avulla sähköauton lataus käy vaivattomasti. KSSe-latauspalvelun avulla sähköauton lataaminen on mahdollista kaikilla KSSe- tai Virta-tunnuksin merkityillä julkisilla latauspisteillä. KSSe-latauspalvelun asiakkaana et ainoastaan pääse nauttimaan kattavasta julkisten latauspisteiden verkostosta, vaan voit myös hankkia latauspisteen omaan käyttöön. Valikoimastamme löydät erilaisiin tarpeisiin soveltuvat sähköauton latauspisteet.

Lue lisää >>

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä KSS Energian asiakaspalveluun kaikissa sähköön, maakaasuun ja kaukolämpöön liittyvissä asioissa.

Puh. 05 8851830 (ma-pe klo 8-18)
Voit jättää meille viestin tai antaa palautetta myös yhteydenottolomakkeella.

Laskutukseen liittyvät asiat:

Lowell asiakaspalvelu 02 2700 139 (ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-15) tai kssenergia.fi@lowell.com