Sähkösopimuksen tekeminen yrityksellesi voi olla helppoa!

KSS PrimeVartti on pienyritykselle joustava vaihtoehto. Se sopii yrityksellesi, kun haluat seurata energiamarkkinoiden kehittymistä ja ostaa sähköenergiaa ajantasaiseen hintaan. Valitse KSS Energian toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus KSS PrimeVartti, kun haluat seurata markkinahintaa mutta samalla myös vakautta. Sopimus on voimassa niin kauan kuin haluat!

KSS PrimeVartti sähkösopimuksen hinta muodostuu neljännesvuosittain muuttavasta KSS PrimeVartti -arvosta (snt/kWh) ja sopimuskohtaisesta marginaalista (snt/kWh) sekä kiinteästä perusmaksusta. 

Voit tilata uuden sähkösopimuksen yrityksellesi helposti, se vie aikaa vain muutaman minuutin!

KSS PrimeVartti sähkösopimus yritykselle

KSS PrimeVartti sähkösopimus yritykselle

 

1.4.-30.6.2022

12,27 snt/kWh

perusmaksu 2,379 €/kk

(hinnat alv. 0 %)

tutustu ja tilaa
  • Tuotekuvaus
  • Tilauksen tiedot
  • Kiitos sopimuksesta

KSS PrimeVartti yritykselle

  • Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus
  • Sopimuksessa on 14 vrk irtisanomisaika
  • Nopea tehdä, se vie aikaasi vain muutaman minuutin
  • Me hoidamme nykyisen sähkösopimuksen irtisanomisen puolestasi
  • 1.4.-30.6.2022 (Q2) snt/kWh hinta pitää sisällään neljännesvuosittain muuttavan KSS PrimeVartti -arvon (10,520 snt/kWh) ja sopimuskohtaisen marginaalin (1,750 snt/kWh)
  • KSS PrimeVartti -arvo ilmoitetaan aina maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun 15. päivä tai edellinen arkipäivä ja arvo lasketaan ilmoituspäivää edeltävän arkipäivän päätöshinnan mukaisesti
  • KSS PrimeVartti -arvo määritetään kvartaaleittain seuraavan kaavan mukaisesti: ENOQx-yy + SYHELQx-yy + käsittelykulu 0,10 snt/kWh. Kaavassa ENOQx-yy on tulevan kvartaalin Nasdaq kvartaalijohdannaisen päätöshinta (closing price) ja SYHELQx-yy on tulevan kvartaalin Nasdaq aluehintaerotuotteen kvartaalijohdannaisen päätöshinta (closing price),

Hinta 1.4.-30.6.2022 (sis. alv. 0 %): 12,27 snt/kWh ja perusmaksu 2,379 €/kk

 

Valittu sopimus:

Tilaajan tiedot

Käyttöpaikan osoite

Laskutusosoite

Tilauksen tiedot

Varhaisin alkamisajankohta voi olla viiden päivän kuluttua sopimuksen lähettämisestä, kun kyseessä on muutto, ja 14 päivän kuluttua, kun kyseessä on sähkösopimuksen vaihto.

Yhteenveto

Tarkistathan vielä, että tietosi ovat oikein.

Valittu paketti:KSS Energialta saat myös monipuolisia energiaratkaisuja!

 

KSS Energia toimittaa avaimet käteen -aurinkosähköratkaisuja. Auringolla tuotat kiinteistöösi uusiutuvaa energiaa - omavaraisesti ja energiatehokkaasti. Aurinkosähkön käyttäjänä pienennät huomattavasti hiilijalanjälkeä. Saat meiltä myös erilaisia akkuratkaisuja sähkön varastointiin. Voit varastoida aurinkosähköä niin fyysiseen kuin virtuaaliseen akkuun.

KSS Energian tarjoaman KSSe-latauspalvelun avulla sähköauton lataus käy vaivattomasti. KSSe-latauspalvelun avulla sähköauton lataaminen on mahdollista kaikilla KSSe- tai Virta-tunnuksin merkityillä julkisilla latauspisteillä. KSSe-latauspalvelun asiakkaana et ainoastaan pääse nauttimaan kattavasta julkisten latauspisteiden verkostosta, vaan voit myös hankkia latauspisteen omaan käyttöön. Valikoimastamme löydät erilaisiin tarpeisiin soveltuvat sähköauton latauspisteet.

Lue lisää >>

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä KSS Energian asiakaspalveluun kaikissa sähköön, maakaasuun ja kaukolämpöön liittyvissä asioissa.

Puh. 05 8851830 ark. klo 8-20 ja la klo 10-15
Email: asiakaspalvelu@kssenergia.fi

Laskutukseen liittyvät asiat:
Lowell asiakaspalvelu 02 2700 139 tai kssenergia@lowell.com