Vanhempi mies vaaleanharmaassa kauluspaidassa nojaa kädellään vaaleaan seinään ja katselee hymyillen ulos ikkunasta, josta tulvii huoneeseen valoa. Isolehtinen viherkasvi näkyvissä kuvan etualalla.

Puhdasta kaukolämpöä

Ympäristöystävällisesti tuotettu kaukolämpö on erinomainen valinta niin kodin, yrityksen kuin taloyhtiön lämmitysmuodoksi.

Kaukolämpö lämmitysmuotona

Kaukolämpö on vakaa ja edullinen lämmitysmuoto

KSS Lämpö tuottaa lämpöä ja lämmittää koteja sekä julkisia rakennuksia ympäri Kouvolan seutua. Liittymäasiakkaita meillä on reilusti yli 3 000.

Kaukolämpö on ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, joka takaa kiinteistöön tasaisen lämmön ja lämpimän käyttöveden ympäri vuoden. Kaukolämpö sopii kaiken kokoisiin ja ikäisiin kiinteistöihin.

Sinipaitainen isä ja oranssipaitainen lapsi leikkivät kodin lattialla. Leikki-ikäinen lapsi puristaa käsillä nauravan isän kasvoja. Kuvan edustalla näkyy viherkasvin lehtiä.

Kaukolämpö lämmitysmuotona

Kaukolämpö on käyttöhinnaltaan edullinen ja asennuskustannuksiltaan maltillinen lämmitysmuoto. Se on käyttäjälleen helppo ratkaisu, sillä lämmön tuotannosta ja toimituksesta vastaa kaukolämpöyhtiö.

Lue lisää

Kaukolämmön hankealueet

Lämmittäjälleen helppo kaukolämpö kiinnostaa nyt laajasti. KSS Lämmöllä on uusia kaukolämpöalueita suunnitteilla – tutustu Valkealan ja Jaalan kaukolämpöhankkeisiin!

Kaikki hanke- ja investointialueet
Mieshenkilö hymyilee päässään oranssi suojakypärä ja huomioliivi yllään.

Näin liityt kaukolämpöön

Kiinteistön liittäminen kaukolämpöön vaatii alueelle kaukolämpöverkon. Liittymisprosessi kaukolämpöön kulkee pääpiirteittäin seuraavasti:

  1. Tilaus

  2. Suunnittelu

  3. Toteutus

  4. Käyttö

Lue lisää

Alkaako vanha kaukolämpölaitteistosi lähestyä eläkeikää?

Vaihda nyt vanha kaukölämpösiirrin uuteen ja nykyaikaiseen kaukolämpöpakettiin. Puramme vanhan pois ja asennamme uuden tilalle päivässä. Teemme sinulle kirjallisen tarjouksen avaimet käteen -ratkaisusta.

Soita ja kysy lisätietoja: 0400 650 865.

Vikailmoitukset 24/7

Vikailmoitukset 24/7

Jätä ilmoitus kaukolämpö- tai maakaasuverkon viasta tai kunnostustarpeesta helposti vikailmoituslomakkeella. Kiireelliset vikailmoitukset numeroon +358 5 885 1801.

Tee vikailmoitus

Lisätietoja kaukolämpöliittymistä

Kysy lisää:

Milla Raunio

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, kaukolämpö ja maakaasu

Usein kysyttyä kaukolämmöstä

Yhteystiedot

ASIAKASPALVELU
Sähköön-, maakaasuun ja kaukolämpöön ja kiireellisiin muuttoihin liittyvissä sopimusasioissa ma-pe klo 8-18.
05 885 1830

LASKUTUS
Laskun sisältöön, maksujärjestelyihin ja perintään liittyvissä asioissa Lowell Oy ma-pe 8-20 ja la 10-15.
02 2700 139

UUDET LIITTYMÄT JA TEKNINEN NEUVONTA
Avoinna ma-pe klo 8-16 välisenä aikana.
05 885 111

VIKAILMOITUS 24 h
05 885 1801

1.0.17 Wed, 20 Sep 2023 09:20:58 GMT