Laskutus ja E-laskut

Sähkön laskutus ja E-laskut

LASKUTUS

Etäluennan myötä sähkön laskutus perustuu todelliseen mitattuun käyttöön. Laskutus tapahtuu aina toteutuneen käytön jälkeen. Laskutusjakso päättyy aina kuukauden viimeinen päivä. Laskutus on seuraavan kuun puolessa välissä ja lasku erääntyy kahden viikon kuluttua. Maksuehto 14 päivää myynti- ja verkkopalveluehtojen mukaisesti.

ONLINE-LASKU

Toimitamme sähkölaskusi KSS Energian Online-palveluun ja saat tiedon laskun saapumisesta sähköpostiisi. Kun olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi, sähkölaskusi ovat luettavissa ja tulostettavissa Online-palvelun kautta.

E-LASKU - EKOTEKO HELPOIMMASTA PÄÄSTÄ

E-laskun maksaminen on helppoa. Saat laskun suoraan verkkopankkiisi, missä voit tarkistaa sen oikeellisuuden sekä maksaa muutamalla klikkauksella. Pankin palvelusta voit tulostaa paperilaskua vastaavan kuvan laskusta, voit halutessasi tallentaa laskun tai jättää laskun pankkisi arkistoitavaksi.

E-lasku on pankkien yhdessä kehittämä turvallinen tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja. Kun liität e-laskuun automaattisen maksamisen, laskut hoituvat kuten suoraveloituksella. Sinun ei tarvitse syöttää viite- ja tilinumeroita ja säästät aikaa ja vaivaa. Se on samalla pieni hyvä teko ympäristön puolesta.

Kirjaudu siis verkkopankkiin ja tee e-laskusopimus. Löydät meidät suoraan valmiilta laskuttajalistalta.

HYVITYSLASKUT

Mikäli olet saamassa palautusta, käsittelemme hyvityslaskun eräpäivään mennessä. Hyvitettävä summa siirretään seuraavalle laskulle ennakkomaksuksi. Suuret hyvitykset palautetaan ilmoittamallesi tilille tai mikäli et ole ilmoittanut tilinumeroasi, palautamme hyvityksen Danske Bankin kautta. Tällöin hyvitys tulee noutaa pankista lähetettävällä tililtäottokortilla.

LASKUJEN SISÄLTÖÖN LIITTYVÄT KYSYMYKSET JA MAKSUSOPIMUSJÄRJESTELYT

Laskun sisältöön liittyvissä kysymyksissä ja maksujärjestelyasioissa ota yhteys suoraan Lowell Suomi Oy:hyn, puhelin 02 2700 139.