Hanki latauslaite

Sähköautojen latauslaitteet

Koti ›

Lataa sähköautosi kotona

Taloyhtiö ›

Taloyhtiöille ja kiinteistöille Lisäarvoa asukkaille Lisätienestiä taloyhtiölle

Yritys ›

Asiakkaille tai työntekijöille Turvallista ja nopeaa latausta

Asennettavuus­kartoitus ›

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kartoitamme asennusmahdollisuudet

 

 

KSS Energia Oy toimittaa sähköauton latauslaitteita kaikkiin kiinteistöihin -avaimet käteen periaatteella. Latauslaitetoimitus, yhdistettynä KSSe- latauspalveluun, tarjoaa merkittäviä etuja sähköauton latauspisteen haltijalle -latauspalvelu on muutakin kuin vapaa pistorasia!

KSSe-latauspalvelun avulla sähköauton latauspisteen omistaja jakaa latauspisteen käyttöönsä joko kaikille KSSe-latauspalvelun käyttäjille tai niille, joille haluaa. Latauslaitteen kustannukset jaetaan KSSe-palvelun avulla latauspisteen käyttäjille. Sähköauton latauslaitteen haltijan tarvitsee vain määrätä latauksen hinta sekä ketkä palvelua saavat käyttää ja KSSe-palvelu hoitaa loput aina lataustulojen tilitykseen ja raportointiin asti.

KSSe sähköauton latauspalvelun avulla latauspisteen ajantasainen varaustieto ja muu tilatieto välittyy reaaliaikaisesti karttapalveluumme kaikille niille käyttäjille, joilla on käyttöoikeus latauspisteelle. Omistaja voi seurata latauspisteen käyttötilannetta reaaliaikaisesti tai sähköisten koosteiden kautta. Latauspisteen tekninen tuki 24/7 järjestyy myös kauttamme.

Sähköauton latauslaite töihin, taloyhtiöön tai yritykselle

KSS Energian valikoimasta löytyy laitteet henkilökohtaisesta kotikäytöstä aina latausbisneksen perustamiseen saakka. Sähköauton latauslaitteet ovat suunniteltu palvelemaan erilaisia määriä autoja, mikä on tärkeää ottaa huomioon latauslaitetta valittaessa. Kotitalouksien tarpeisiin valikoimastamme löytyy pienikokoinen ja näppärä yhden sähköauton latauslaite. Taloyhtiöille tarjoamme pääsääntöisesti kahta eri sähköauton latauslaitemallia, jotka molemmat soveltuvat kahden auton samanaikaiseen lataukseen. Valikoimastamme löytyy myös pikalatauslaite, jolla pystyy lataamaan jopa kolmea autoa samanaikaisesti. Pikalatauslaite soveltuu erinomaisesti etenkin yrityksien käyttöön, joissa sähköauton latauslaite voi olla kovassakin käytössä. Sivun yläosasta voit tutustua tarkemmin KSS Energian tarjoamiin sähköauton latauslaitteisiin.

Saatavuusalue yksittäisten tai muutaman latauspisteen osalta kartan alueella. Suuremmista kokonaisuuksista, yli 10 latauspisteen kokonaisuudet, teemme toimituksia myös muualle Suomeen.

Alla olevalla lomakkeella voit myös pyytää yksityiskohtaista tarjousta sähköauton latauspisteelle.

 

Tarjouspyyntö