KSS Taloyhtiökaasu

TaloyhtiökaasuMaakaasu on varma ja turvallinen valinta taloyhtiöiden lämmitykseen. Kaasunjakeluverkkoon liittymistä kannattaa miettiä jo ennen rakentamista tai saneerauksen yhteydessä. KSS Taloyhtiökaasu sopimus on mahdollista tehdä toistaiseksi voimassa olevana tai määräaikaisena. Kysy tarjousta!

 

KSS Taloyhtiökaasu on erinomainen valinta, koska se on:

  • Toimitusvarma. Kaasu tulee putkea pitkin suoraan taloyhtiöösi eikä lopu kesken. Se ei ole altis myrskyjen aiheuttamille tai kuljetushäiriöistä johtuville toimituskatkoille.
  • Turvallinen. Kaasu on turvallinen valinta, eikä se vaadi varastointia kuten öljy, jonka mahdollinen vuotaminen voi aiheuttaa ympäristölle haittaa.
  • Siisti. Maakaasu on puhdas energiamuoto ja siksi vihreä valinta. Se on öljyä ja puuta vähäpäästöisempi, eikä se vaadi nuohousta tai muita vastaavia toimenpiteitä.
  • KSS Bio-taloyhtiökaasuYmpäristöystävällinen. Puhtaan maakaasun lisäksi taloyhtiölläsi on valittavana myös ympäristöystävällinen biokaasu. Biokaasu tuotetaan Suomessa kotitalouksien ja teollisuuden biohajoavista jätteistä, ja se on 100 % uusiutuvaa!