KSS Yrityskaasu

KSS Räätälikaasu ja yrityskaasu -logotMonipuolinen maakaasu on vaivaton, luotettava ja tehokas valinta yritysten valmistusprosessien energiaksi. Suurasiakkaille (yli 5 GWh) tarjoamme räätälöityä KSS Räätälikaasu maakaasusopimusta. Kysy tarjousta!

Tässä muutama erinomainen syy, miksi yrityksesi kannattaa ottaa kaasu käyttöön prosesseissaan:

  • Toimitusvarmuus. Maakaasu tulee suoraan putkea pitkin yrityksesi käyttöön, joten kaasua on aina saatavilla. Se ei ole altis myrskyjen aiheuttamille tai kuljetushäiriöistä johtuville toimituskatkoille. Saat verkostamme kaasua juuri silloin kun sitä tarvitset – vaivattomasti ja toimitusvarmasti!
  • Kustannustehokkuus. Käytössä kaasu on toimintavarmuutensa ansiosta myös kustannustehokas.
  • Joustavuus. Prosessikäytössä kaasun polttoa on helppo säätää. Sen voi myös yhdistää muihin energialähteisiin ja sitä voi hyödyntää prosessien lisäksi myös lämmityksessä.
  • KSS Energian BiokaasutYmpäristöystävällisyys. Maakaasu on puhdas energiamuoto, joka ei likaa öljyn tavoin. Puhtaan maakaasun lisäksi voit valita yrityksesi käyttöön myös ympäristöystävällisen biokaasun. Biokaasu tuotetaan Suomessa kotitalouksien ja teollisuuden biohajoavista jätteistä, ja se on 100 % uusiutuvaa.