Opiskelijoille

Opiskelijoille

Haluamme joukkueeseemme myös tulevaisuuden tekijöitä. Rekrytoimme vuosittain niin kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita kuin opinnäytetyöntekijöitä. Millaista kokemusta sinä tarvitset?

Työharjoittelut ja lopputyöt

Tarjoamme työharjoittelupaikkoja erityisesti energia-alasta kiinnostuneille ammattikorkeakoulu- ja korkeakouluopiskelijoille sekä toisen asteen tutkintoa suorittaville. Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelusi suorittamisesta meidän konsernissamme, liittythän KSS Energia konsernin osaajayhteisöön.

Lopputyön tekeminen on myös yksi hyvä keino tutustua yritykseemme jo ennen valmistumista. Tarvittaessa tuemme opiskelijoita lopputyön aiheen määrittelemisessä. Opinnäytetyötäsi voit tehdä toimipisteissämme (Kouvola, Kotka, Helsinki, Espoo, Lahti) tai sovittaessa kotona. Vuosien varrella opinnäytteitä on tehty eri puolille konsernia niin energiakauppaan, asiakaskokemukseen, taloushallintoon, lämpö-, verkko- ja rakennusliiketoimintoihin kuin henkilöstöpalveluihinkin.

Ilmoitamme mahdollista avoimista harjoittelu- ja lopputyöpaikoista muiden avoimien työpaikkojen tapaan. Aina voit jättää myös oman ehdotuksesi KSS Energia konsernin osaajayhteisöön. Kerrothan tuolloin mahdollisimman tarkasti oman kiinnostuksesi opinnäytetyön aiheeseen sekä milloin toivoisit aloittavan lopputyöntekijänä.

Otamme harjoittelijoita ja opinnäytetyön tekijöitä myös suoraan oppilaitosyhteistyön ja kesätöiden kautta. Moni kesätyöntekijä on ollut meillä aluksi harjoittelussa tai lopputyön tekijänä. Toisaalta meillä keväällä harjoittelun tehnyt henkilö on voinut innostua jäämään myös kesätöihin. Vaihtoehtoja on monia!

Oppilaitosyhteistyömme

Oppilaitosyhteistyö on meille tärkeää, ja olemme mukana usein paikallisissa yhteistyö- ja rekrytointitapahtumissa. Yhteistyömme on monimuotoista: voimme olla vierailemassa luennoilla jakamassa asiantuntijuuttamme opiskelijoille tai voimme olla esimerkiksi mukana kurssin projektitöissä toimeksiantajana. Näkyvin ja laajin osa yhteistyötämme ovat erilaiset lopputyöt sekä opintoihin kuuluvat harjoittelut.

Kesätyöhakumme

Kesätyöhakumme käynnistyy tyypillisesti alkuvuodesta ja hakuaika on työtehtävästä riippuen kevään aikana. Kaikkiin kesätyöpaikkoihin voi hakea vastaamalla sähköiseen työpaikkailmoitukseemme. Rekrytoivat esimiehet tekevät kesätyöntekijöiden valinnat pääsääntöisesti kevään aikana aikana ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Olethan tarvittaessa yhteydessä oman hakusi osalta rekrytointi@kssenergia.fi