Näin meille pääsee töihin

Otamme hakemuksia vastaan ainoastaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Täytäthän hakemuksen kaikki kohdat huolellisesti, voit myös halutessasi jättää ansioluettelon, hakemuksen tai vaikkapa videotervehdyksen liitteenä.


Ilmoitamme avoimista tehtävistä yleensä kahden viikon ajan eri hakukanavissa. Kun tehtävän hakuaika on päättynyt, otamme kaikkiin hakijoihin yhteyttä mahdollisimman pian ja kerromme prosessin etenemisestä.

Laitathan meille viestin rekrytointi@kssenergia.fi, jos kohtaat ongelmia sähköisen hakujärjestelmämme kanssa. HR -osastomme on sinuun yhteydessä.

Luonnollisesti antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Mikäli haet avoinna olevaan tehtävään, säilytämme kaikkia hakemuksia tyypillisesti runsaan puolen vuoden ajan. Jos jätät meille ns. avoimen hakemuksen, voit itse valita lomakkeelta säilytetäänkö tietojasi 6 tai 12 kuukautta rekrytointijärjestelmässämme. Tämän jälkeen tietosi poistuvat automaattisesti. Mikäli vielä tämän jälkeen olet kiinnostunut meillä avoinna olevista työtehtävistä, pyydämme sinua täyttämään hakemuksen uudelleen.

Valintaprosessimme

Teemme hakuilmoituksessa olleiden tehtävän kriteerien pohjalta karsintaa ja kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Haastatteluun kutsuttavien määrä vaihtelee.

Rekrytointiprosessiimme kuuluu usein kaksi haastattelukierrosta, joissa pääset tapaamaan tulevan esimiehesi ja muitakin työntekijöitämme – tyypillisesti mukana on 2-3 henkilöä. Hyvin usein erityisesti asiantuntija- ja esimiestehtävissä käytämme myös ulkopuolista soveltuvuusarviointia. On mahdollista, että joissakin rekrytoinneissa yhteistyökumppanimme on mukana myös muissa prosessin vaiheissa.

Mikäli saat kutsun haastatteluun arvostamme, että olet hieman tutustunut meihin jo ennalta.

Kaikilla näillä rekrytointiprosessin eri vaiheilla haluamme varmistaa sekä meidän että hakijan kannalta onnistuneen rekrytointipäätöksen.

Kun sinut on valittu

Ennen ensimmäistä työpäivääsi valmistaudumme tuloosi. Hankimme sinulle tarvittavat työvälineet sekä laadimme perehdytysohjelman. Tapaamme myös vielä ennen ensimmäistä päivää työsopimuksen allekirjoittamisen merkeissä. Jokainen meille palkattu työntekijä käy työhöntulotarkastuksessa, jonka yhteydessä tehdään huumausainetesti.