Näin meille pääsee töihin

Näin meille pääsee töihin
Otamme hakemuksia vastaan ainoastaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Täytäthän hakemuksen kaikki kohdat huolellisesti.


Ilmoitamme avoimista tehtävistä yleensä kahden viikon ajan eri hakukanavissa. Kun tehtävän hakuaika on päättynyt, otamme kaikkiin hakijoihin yhteyttä mahdollisimman pian ja kerromme prosessin etenemisestä.

Laitathan meille viestin rekrytointi@kssenergia.fi, jos kohtaat ongelmia sähköisen hakujärjestelmämme kanssa. HR -osastomme on sinuun yhteydessä. 

Jos haluat jättää meille avoimen työhakemuksen, olet vailla työharjoittelupaikkaa tai olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyön KSS Energia -konserniin, sinun kannattaa tulla mukaan meidän osaajayhteisöön. Jätä meille työnhakijaprofiilisi ja yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä, kun riittävän haasteellinen ja sinulle sopiva työtehtävä aukeaa. Säilytämme kaikkia hakemuksia tyypillisesti noin vuoden ajan. Tämän jälkeen tietosi poistuvat automaattisesti. Mikäli vielä tämän jälkeen olet kiinnostunut meillä avoinna olevista työtehtävistä, pyydämme sinua jatkamaan osaajayhteisössä mukana olemista.

Osaajayhteisöön voit liittyä täällä. Luonnollisesti antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Valintaprosessimme

Teemme hakuilmoituksessa olleiden tehtävän kriteerien pohjalta karsintaa ja kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Haastatteluun kutsuttavien määrä vaihtelee.

Rekrytointiprosessiimme kuuluu usein kaksi haastattelukierrosta, joissa pääset tapaamaan tulevan esimiehesi ja muitakin työntekijöitämme – tyypillisesti mukana on 2-3 henkilöä. Hyvin usein erityisesti asiantuntija- ja esimiestehtävissä käytämme myös ulkopuolista soveltuvuusarviointia. On mahdollista, että joissakin rekrytoinneissa yhteistyökumppanimme on mukana myös muissa prosessin vaiheissa.

Mikäli saat kutsun haastatteluun arvostamme, että olet hieman tutustunut meihin jo ennalta.

Kaikilla näillä rekrytointiprosessin eri vaiheilla haluamme varmistaa sekä meidän että hakijan kannalta onnistuneen rekrytointipäätöksen.

Kun sinut on valittu

Ennen ensimmäistä työpäivääsi valmistaudumme tuloosi. Hankimme sinulle tarvittavat työvälineet sekä laadimme perehdytysohjelman. Tapaamme myös vielä ennen ensimmäistä päivää työsopimuksen allekirjoittamisen merkeissä. Jokainen meille palkattu työntekijä käy työhöntulotarkastuksessa, jonka yhteydessä tehdään huumausainetesti.