Ympäristövastuullista autoilua

Sähköautoilulla tarkoitetaan akkusähköautoja, jotka käyttävät liikkumisenergiakseen auton akkuihin varattua sähköenergiaa. Sähköautoilun suosio on lähtenyt erittäin suureen kasvuun ilmastonmuutoksen torjunnan, erilaisten valtion tarjoamien etujen, hintojen laskun ja erilaisten kasvavien vaihtoehtojen myötä. Sähköautojen määrä on Suomessa merkittävässä kasvussa niin täyssähköautojen kuin ladattavien hybridiautojen osalta. Sähköautojen määrän odotetaan moninkertaistuvan tulevaisuudessa, sillä yhä useampi haluaa liikkua vastuullisemmin ja vähentää ilmastonmuutoksen aiheuttamia haittoja.

Sähköautoilua Euroopan laajuisesti

KSS Energia rakentaa Kouvolan seudulle julkista latausverkostoa. Kouvolan seudulta löytyy jo julkinen KSSe Lataus -piste useasta eri paikasta sekä Päijät-Hämeen puolelta kahdesta eri paikasta valtateiden varrelta sekä Kotkasta ja Haminasta. Sähköautoilijalle KSSe Lataus on vaivaton tapa ladata sähköautoa joko asioidessaan kaupungilla, yöpyessä hotellissa tai matkustaessa.

KSS Energia tarjoaa sähköautoilijalle myös KSSe -latauspalvelun. KSSe -asiakas saa käyttöön paikallisen KSSe Lataus -verkoston lisäksi tuhansia sähköauton latausasemia ympäri Eurooppaa. KSS Energian yhteistyökumppani latauspalveluissa on Virta. Kaikki KSSe Lataus -pisteet kuuluvat myös Virran verkostoon, niitä voi käyttää KSSe:n - tai Virran tunnuksilla. Virta mahdollistaa KSSe -asiakkaille näin tien Eurooppaan Virta-latauspisteiden kautta.

Älykästä lataamista

KSSe -asiakkaana et ainoastaan pääse nauttimaan kattavasta julkisten latauspisteiden verkostosta, vaan voit myös hankkia latauslaitteen omaan, taloyhtiön tai yrityksen käyttöön. Valikoimastamme löydät erilaisiin tarpeisiin soveltuvat sähköauton latauslaitteet turvalliseen lataamiseen.

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä KSS Energian asiakaspalveluun kaikissa sähköön, maakaasuun ja kaukolämpöön liittyvissä asioissa.

Puh. 05 8851830 ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-15

Voit jättää meille viestin tai antaa palautetta myös yhteydenottolomakkeella.

Laskutukseen liittyvät asiat:
Lowell asiakaspalvelu 02 2700 139 tai kssenergia.fi@lowell.com