Sähkölaskutus

Etäluennan myötä sähkölaskutus perustuu todelliseen mitattuun käyttöön. Laskutus tehdään seuraavan kuun puolessa välissä ja laskujen maksuehto 14 päivää on sähkönmyynti- ja verkkopalveluehtojen mukainen.

Laskujen määrä

Sinun on mahdollista valita sähkölaskujesi määrä sekä maksu- ja lähetystapa.
Laskujen lukumäärä:

  • 4 kertaa vuodessa
  • 6 kertaa vuodessa
  • 12 kertaa vuodessa

4,6 TAI 12 LASKUA VUODESSA
Laskutus sovitun rytmin mukaisesti neljä, kuusi tai kaksitoista kertaa vuodessa. Suosittelemme että laskut toimitetaan sinulle sähköisesti, e- tai Online-laskuina.

Maksu- ja lähetystavat

Perinteisesti olet saanut sähkölaskusi postitse. Jos haluat säästää luontoa, ota käyttöösi KSS Energian e-lasku! Valitsemalla sähköisen laskun saat sen suoraan verkkopankkiisi maksuvalmiina e-laskuna, Postin tarjoamaan palveluun NetPosti -laskuna, KSS Online-laskuna.

E-LASKU - SÄHKÖISESTI SUORAAN VERKKOPANKKIISI
Laskun maksaminen on nyt entistä helpompaa e-laskun avulla. E-lasku on sähköisessä muodossa oleva lasku, jonka saat maksuvalmiina suoraan verkkopankkiisi. Verkkopankissasi voit tarkistaa ja halutessasi tulostaa laskusi. Ei turhaa paperijätettä tai pitkien viitenumeroiden näpyttelyä. Vain pari hiiren klikkausta ja laskusi on maksettu.

E-laskun otat käyttöösi omassa verkkopankissasi täyttämällä e-laskusopimuksen. Tunnistetiedoksi tarvitset laskulta löytyvän viitenumeron. Pankkikohtaisesti voit valita laskusi maksuun automaattisesti eräpäivänä. Ota e-lasku palvelu käyttöösi jo tänään!

ONLINE-LASKU
Voit valita laskujen toimitustavaksi Online-laskun palvelussamme tai ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Kun olet rekisteröitynyt KSS Online-palveluun, sähkölaskusi ovat jatkossa luettavissa ja tulostettavissa palvelun kautta.

OMAPOSTI-LASKU
OmaPosti on Postin tarjoama turvallinen ja maksuton sähköinen vaihtoehto postilaatikolle ja mappiarkistolle.

TILISIIRTO - PERINTEISESTI
Perinteinen tapa hoitaa sähkölaskun maksu on valita tilisiirto. Laskun toimitamme postitse.