Taloyhtiö

Sähköauton latauspiste taloyhtiöön KSS Energialta

ICU Eve 2x22 kW + KSSe -Kiinteistö (24 kk).

ICU Eve 2x22

Sähköauton lataaminen taloyhtiössä onnistuu vaivattomasti KSS Energian ICU Eve 2x22 kW -latauslaitteella ja 24 kuukauden KSSe Kiinteistö -sopimuksella. Tämä latauslaite soveltuu kahdelle autolle ja sopii sisäkäyttöön tai katoksen alle. Sähköauton latauspisteen taloyhtiössä voit jakaa kenelle haluat, esimerkiksi taloyhtiön asukkaille tai yrityksen työntekijöille. Lisäksi, voit itse määrittää hinnan taloyhtiön latauspisteen käytölle. Palvelu laskuttaa automaattisesti sähköautoilijaa kulutuksen mukaan, ja tulot tilitetään kuukausittain yrityksesi tai taloyhtiösi tilille.

Sähköauton latauslaite taloyhtiöön – ICU Eve -laitteen ominaisuudet:
Maksimilatausteho: 22 kW
Liitäntä: Type 2 kahdelle autolle
Kiinnitys: Seinään
Tunnistus: RFID tai Virta-mobiilisovellus
Koko: 590 x 338 x 230 mm

 

Chago Pro + KSSe -Kiinteistö (24kk).

Chago Pro

Chago Pro -latauslaite lataa kaksi autoa kerrallaan ja soveltuu erinomaisesti myös vaativiin oloihin.
Tämänkin latauslaitteen latauspalvelun voit kohdistaa kenelle haluat – esimerkiksi firman työntekijöille tai talon asukkaille.


Voit itse määrittää hinnan latauspisteesi käytölle. Palvelu laskuttaa automaattisesti sähköautoilijaa kulutuksen mukaan ja tulot tilitetään kuukausittain yrityksesi tai taloyhtiösi tilille, mikä säästää sinut ylimääräiseltä vaivannäöltä – ja voit keskittyä olennaiseen.


Älylatauslaite on etäohjattava ja tarpeen tullen rajoittaa lataustehoa automaattisesti, mikä säästää energiaa, ja siten sekä rahaa että luontoa. KSS tarjoaa latauspisteen hankkijalle asiakaspalvelua 24 tuntina viikon jokaisena päivänä.

KarttaChago Pro -laitteen ominaisuudet:
Maksimilatausteho: 22kW
Liitäntä: 2 kpl Type 2
Kiinnitys: Maahan
Tunnistus: RFID tai Virta-mobiilisovellus
Koko: 58 x 18 x 138 cm

Saatavuusalue yksittäisten tai muutaman latauspisteen osalta on nähtävissä oheisessa kartassa. Suuremmista kokonaisuuksista, yli 10 latauspisteen kokonaisuudet, teemme toimituksia myös muualle Suomeen.

 

 

 

Tarjouspyyntö