Kerrostaloyhtiön viihtyisä piha-alue, vihreää nurmikkoa, laatoituksilla tehtyjä kulkuja, pieniä puita, pensaita ja istutuksia. Valko-ruskeita kerrostaloja kuvassa on neljä, osa niistä näkyy vain osittain.

Lähdetään yhdessä edistämään taloyhtiösi vastuullisia energiaratkaisuja

Energiaratkaisut taloyhtiöille

Saat meiltä ympäristöystävällistä energiaa. Sähköautojen latauspisteet, aurinkovoimalat ja muut energiaratkaisut toimitamme avaimet käteen -mallilla.

Tervetuloa taloyhtiön vihreälle parkkipaikalle!

Tervetuloa taloyhtiön vihreälle parkkipaikalle!

Tarjoamme taloyhtiön sähköautojen latauspisteiden urakointipalveluita Kymenlaakson alueella ja pääkaupunkiseudulla. KSS Energia konserniin kuuluva Suomen Energia-Urakointi (SEU) on erikoistunut taloyhtiöiden ja julkisten kiinteistöiden sähköautojen latauspisteiden urakointiin pääkaupunkiseudulla.

Siirry vihreälle parkkipaikalle
Talo

Aurinkovoimalat taloyhtiöllesi avaimet käteen -palveluna

Oma aurinkovoimala edistää taloyhtiön vihreää siirtymää hallitusti ja kustannustehokkaasti. Aurinkopaneelit tuottavat taloyhtiöllesi puhdasta energiaa ja säästöjä vuosikymmenien ajan.

Tutustu aurinkopaneeleihin

Sähkösopimus taloyhtiösi tarpeisiin

Tarjoamme taloyhtiöllesi monipuolisen sähkösopimusvalikoiman. Meiltä löytyy niin toistaiseksi voimassa olevia kuin määräaikaisia sähkösopimusvaihtoehtoja.

Tutustu sähkösopimuksiin

Puhdasta kaukolämpöä

Kaukolämpö on vakaa ja edullinen lämmitysmuoto. Ympäristöystävällisesti tuotettu kaukolämpö on erinomainen valinta taloyhtiön lämmitysmuodoksi.

Lue lisää

Maakaasu on tehokas ja toimintavarma valinta lämmittämiseen

Tarjoamme maakaasua Kouvolan, Kuusankosken, Korian, Myllykosken, Keltakankaan ja Inkeroisten alueille. Saat meiltä kaasusopimukset myös biokaasuna.

Lue lisää
Erivärisiä historiallisia kerrostaloja Eiran korttelissa Helsingissä.

Energiatuotannon kokonaispalvelu taloyhtiöllesi

Viemme taloyhtiösi kustannustehokkaasti uusiutuvan energian ja omavaraisuuden tielle. Energy as a KSS Service on kokonaispalvelu tehokkaampien energiaratkaisuiden valitsemiseksi ja energiantuotannon kehittämiseksi taloyhtiössäsi.

Lue lisää
1.0.17 Wed, 20 Sep 2023 09:20:58 GMT