Tule meille töihin!


Avoinna olevat työpaikat

KSS ENERGIA OY

Ei avoinna olevia tehtäviä

 
KSS LÄMPÖ OY

Ei avoinna olevia tehtäviä

 
KSS RAKENNUS OY VERKOSTOASENTAJA (kts. hakuilmoitus alta)  
KSS VERKKO OY Ei avoinna olevia tehtäviä  
KARHU VOIMA OY Ei avoinna olevia tehtäviä  
SUOMEN ENERGIA-URAKOINTI OY

Ei avoinna olevia tehtäviä

 

Haemme KSS Rakennus Oy:lle Kouvolaan

VERKOSTOASENTAJAA

Verkostoasentajan tehtävässä pääset hyvän työporukan kanssa tekemään erilaisia sähköasentajatehtäviä. Tehtäviisi kuuluu pienjännite-, keskijännite- ja ulkovalaistusverkkojen uudisrakentamisen ja kunnossapidon asennustehtävät ilmajohto- ja maakaapeliverkossa sekä niihin liittyvissä kojeistoissa. Tehtäviin voi kuulua myös normaalityöajan ulkopuolinen varallaolo ja viankorjaus.

Tehtävä edellyttää sähköalan ammatillista koulutusta, jonka lisäksi arvostamme työkokemusta vastaavista töistä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Vähintään B ajokortti on välttämätön, C ajokortti katsotaan eduksi.

Lisäksi kykenet ratkomaan asennustyömaan päivittäiseen suoritukseen liittyviä asioita itsenäisesti ja oma-aloitteisesti ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Tarvittaessa olet valmis myös matkatöihin Etelä-Suomen alueella. Sähkötyöturvallisuus-, tulityö-, tieturva1, hätäensiapu- ja työturvallisuuskorttien voimassaolo on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä sähköisen yhdyskuntatekniikan palveluyrityksessä. Tehtävä on vakinainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jouko Hokkanen. Tavoitat hänet parhaiten arkipäivinä
p. 050 59 15 205 tai jouko.hokkanen@kssenergia.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen: jouko.hokkanen@kssenergia.fi, Aihekenttään merkintä ”Verkostoasentaja Kymenlaakso”. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Mikäli haluat jättää meille avoimen työhakemuksen, olet vailla työharjoittelupaikkaa tai olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyön KSS Energia -konserniin, voit jättää avoimen hakemuksen täällä.

 

Jos sinulle tulee kysyttävää rekrytoinneista, otathan yhteyttä: rekrytointi@kssenergia.fi