Tutustu erilaisiin uratarinoihimme

Tutustu erilaisiin uratarinoihimme

 

Meillä on yli 200 erilaista ja ainutlaatuista tarinaa kerrottavana. 

 

”Kesämme 2019 oli todella monipuolinen. Osallistuimme erilaisiin tapahtumiin edustaen KSS Energiaa. Työn ideaan pääsi todella nopeasti kiinni, vaikka aluksi tulikin paljon asiaa. Noin kaksi viikkoa kestäneessä perehdytyksessä KSS Energia onnistui loistavasti - opimme kattavasti KSS Energian tuotteet sekä toimintatavat. Työskentelimme pääsääntöisesti kolmestaan ja työvuoroissa oltiin pareittain, mutta Kouvolan asuntomessuilla pääsimme työskentelemään myös KSS Energian eri toimihenkilöiden kanssa. Kouvolan asuntomessut olivat isossa roolissa meidän kesämme aikana, koska kävimme siellä kuukauden ajan joka päivä. Parasta työssä on ollut uusien ihmisten kohtaaminen. Kesän aikana opimme paljon käytännönkokemusta myyntityöstä. Ständimyynti on rankkaa ja vaativaa, mutta antaa paljon. Haastavaa työstä tekee kova kilpailu alalla, koska eri toimijoita on paljon, varsinkin asuntomessuilla oli monta eri sähkönmyyjää. Olemme soitelleet liidejä sekä tehneet perinteistä ständimyyntiä keskustassa, sekä pääsääntöisesti paikallisessa kauppakeskuksessa. Tämänkaltainen myyntityö antaa avaimet edistyä myyntityössä huimasti tulevaisuutta ajatellen.

KSS Energia työnantajana on ollut erinomainen; joustava, kaikki toimihenkilöt ottivat meidät hyvin vastaan ja huomioon. Erityisesti mieltä lämmitti, että koko konsernin toimitusjohtaja tuli itse kättelemään meitä. Kaikki työntekijät ovat painottaneet meille sitä, että heiltä saa aina apua. On kannustava ilmapiiri. KSS Energia antoi meille kesäpromoille hyvän perehdytyksen myyntiin, mutta myös vapautta toteuttaa myyntiä ns. omalla tavalla niin, että jokainen meistä tuo oman persoonansa myyntityöhön. Positiivisena yllätyksenä on tullut, että moni KSS Energian työntekijä on ollut firmassa todella pitkään, joka on harvinaista nykypäivänä. Tämä kertoo siitä, että työntekijöistä pidetään huolta täällä ja jengi viihtyy.

Suosittelemme mahdollisille uusille kesäpromoille KSS Energiaa, koska se antaa kaikki mahdollisuudet kehittää itseään myyntityössä sekä toimimisessa eri ihmisten kanssa. Saat kannustavat, ammattitaitoiset ja kokeneet työntekijät kollegoiksi. Työnkuva on hyvin monipuolinen ja laaja, joten tulet varmasti tekemään erilaisia työtehtäviä.”

Pihla Salminen, Toni Kämäräinen ja Aake Savinainen – kesäpromotyöntekijät 2019 KSS Energia Oy

...

 

’’Komppaan Pihlan, Tonin ja Aaken näkemystä KSS Energiasta työnantajana; ilmapiiri on kannustava ja aina postiviinen – töihin on mukava tulla joka päivä.

Kesä 2019 oli toinen perättäinen kesäni KSS Energialla asiakaskokemustiimissä, ja pääsin myös kesien välissä tekemään töitä osa-aikaisena. Oli ilo palata tuttuun työympäristöön mahtavien työkavereiden pariin! Tämäkin kesä oli opettavainen ja kaiken puolin mukava asuntomessuineen ja muine tapahtumineen. Edelleen voin kehua KSS Energiaa työpaikkana!"

Timo Tähtinen, asiakkuusneuvoja KSS Energia Oy

...


”Olen tullut taloon keväällä 1994 Susannan äitiysloman sijaiseksi asiakaspalveluun, ja sillä tiellä olen edelleen. Työvuosia on kertynyt muutama, mutta olen viihtynyt hyvin. Tämä ala, kun ei koskaan ”nuku”, aina tulee muutoksia, milloin mihinkin asiaan. Uuden oppimista on riittänyt ja riittää vielä tänäkin päivänä, kun uudet järjestelmät tulevat ja toimintatavat muuttuvat. Asiakaspalvelu on aina kuulunut työnkuvaani tavalla tai toisella, on se sitten tapahtunut kasvokkain, puhelimitse tai kirjallisesti. Uskoisin, että olen monelle asiakkaallemme tuttukasvo vuosien varrelta. Minulla on ollut ilo tavata ihania asiakkaitamme erilaisissa tilaisuuksissa muun muassa RAK -messuilla, asuntomessuilla sekä koripallo- ja pesäpallopeleissä.

Tällä hetkellä toimin yksityisasiakaspuolen myyntineuvottelijana. Soittelen asiakkaille ympäri Suomea ja tarjoan heille sähkösopimuksia ja energiaratkaisuja heidän elämäänsä helpottamaan.Työni on erittäin antoisaa ja mukavaa. Pidän siitä, että saan olla asiakkaiden kanssa tekemisissä. Työpäiväni koostuu erilaisten ihmisten kanssa puhelimessa keskustellessa. Tehtävänäni on etsiä heidän tarpeisiinsa paras ratkaisu, ja kirjoitan siitä tarjouksen. Parasta työssäni on ihmisten kohtaaminen tavalla tai toisella.Tässä vuosien varrella olen saanut asiakkailta paljon hyvää palautetta ja mieltä lämmittävää kiitosta. Joidenkin asiakkaiden kanssa moikkaillaan ja vaihdetaan jopa kuulumisia, kun kylillä törmätään.

Minulla on ollut myös onni saada paljon hyviä työkavereita ympärilleni, joista on tullut hyviä ystäviäni. Minulle niin talon kuin tiiminikin yhteishenki on tärkeää. Hyvällä tsempillä teen töitä hyvien työkavereiden kanssa. Välillä teemme yhdessä retkiä tai vietämme pikkujouluja. Meillä on hyvät työolosuhteet ja työkalut työn tekemiseen, sekä liikunta- ja lounasedut. Olen nauttinut myös erilaisista virkistävistä teemavuosista, milloin liikunnan tai jonkin muun asian ympärillä, jolloin pääsee hieman toisenlaisissa yhteyksissä tapaamaan työkavereita. Haluankin sanoa kiitoksen kaikille työkamuilleni. Jokainen meistä tekee tärkeää työtä yhteen hiileen puhaltaen. Olemme yksi KSS Energia.”


Virve Väyrynen, myyntineuvottelija KSS Energia Oy

...

”Työkuvani pitää sisällään sen, että sähköverkko on luotettava ja turvallinen sähkönkäyttäjille. Vastaan yhdessä tiimini kanssa siitä, että sähkönjakelun häiriöt olisivat mahdollisimman lyhyitä sähkönkäyttäjille. Lisäksi kehitämme ja testaamme jatkuvasti uusia toimintatapoja,joilla voisimme palvella entistä paremmin sähkönkäyttäjiä.

Ennen käyttöpäällikön tehtävää toimin 4 vuoden ajan suunnitteluinsinöörinä verkonrakennustehtävissä, eli suunnittelin ja rakennutin sähköverkon saneeraushankkeita. Urani KSS Energiassa alkoi vuonna 2011, jolloin tein kesäharjoittelua etäluettavien mittareiden parissa.

Työpäiväni koostuu hyvin pitkälti, erilaisten juoksevien asioiden hoitamisesta. Puhelimessa puhun päivittäin usean tunnin ajan. Yhteydenottoja tulee asiakkailta, urakoitsijoilta ja muilta sidosryhmiltä. Lisäksi teen sähköverkon kytkentätöitä ja osallistun moniin kehityshankkeisiin konsernissamme.

Parasta työssäni on ehdottomasti se, että työpäivät eivät ole koskaan samanlaisia. Työn rikkautena on, että en pysty suunnittelemaan yleensä työpäivääni etukäteen vaan esimerkiksi yksikin vika voi muuttaa
työpäivän täysin uusiksi.

KSS Energia työnantajana on tukenut minua ja antanut kehittyä urallani vahvaksi sähkönjakelualan osaajaksi. Lisäksi meillä on erittäin hyvä työilmapiiri ja kaikilta olen saanut aina apua, kun olen sitä tarvinnut!”

Kai Kuvaja, käyttöpäällikkö KSS Verkko Oy

 

...

 

”Toimenkuvaani kuuluu lähinnä Kouvolan kaupungin katuvalojen rakennus-, saneeraus-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Myös satunnaisia verkostotöitä tulee tehtyä, sekä ajoittain myös muiden kuntien tai kaupunkien katuvaloihin tai verkostoihin liittyviä töitä.

Tulin taloon alkuvuodesta 2012 ja aloitin mittariasennuspuolelta. Tein niitä hommia noin 4 vuotta ja satunnaisesti kaapeleiden kartoitustöitä. Sen jälkeen siirryin katuvalopuolelle, jossa olen ollut tähän asti.

Tyypillinen työpäiväni saattaa vaihdella melkoisesti, joka on mielestäni hyvä asia. Katuvalotyöt ovat loppujen lopuksi melko monipuolista työtä ja siihen lisäksi satunnaisia sähköverkkoon liittyvä hommia tulee eteen myös. Työssäni olen usein tekemisissä maanrakennusurakoitsijoiden kanssa, sillä kaapeleita riittää niin maassa, kuin ilmassakin. Tässä työssä pääsee siis niin maan alle, kuin korkeuksiin. Pylvästyöskentely puupylväissä on yksi iso osa tätä työtä ja se on mahdollista joko pylväskengillä tai nostokoriautolla.

Suurimmat plussat työssäni ovat todella mukavat työkaverit ja työn monipuolisuus. Täysin samanlaisia päiviä tulee todella harvoin eteen.”

Toni Kukkola, verkostoasentaja KSS Rakennus Oy