Varastoi aurinkopaneeleidesi tuotantoa ja käytä sitä myöhemmin!

Varastoi aurinkopaneeleidesi tuotantoa ja käytä sitä myöhemmin!

Virtuaaliakun avulla voit varastoida aurinkopaneeleidesi ylijäämätuotantoa ja käyttää sitä myöhemmin. Virtuaaliakku toimii siis aurinkopaneeleiden ylijäämätuotannon virtuaalisena varastona ja pääset hyödyntämään aurinkopaneeleidesi tuotantoa tehokkaammin.

Voit valita palveluvalikoimastamme sinulle sopivan virtuaalisen akkupalvelun. KSS Aurinkoakku -palvelu mahdollistaa sinulle tuottamasi aurinkosähkön hyödyntämisen sataprosenttisesti ilman fyysisen akun investointia. Voit hyödyntää tuottamaasi aurinkosähköä joko kotona tai vapaa-ajan asunnossasi.

KSS Aurinkoakku -palvelun tilaajana sinulle hyvitetään aurinkosähköjärjestelmäsi ylituotannon määrän verran energiamaksuja sähkölaskulla kuukausittain, myös sähkön siirron osalta. Nyt voit tehdä varastoinnin helposti KSS Aurinkoakku -palvelun avulla ilman suuria investointeja.

Jos verkkoyhtiösi on siirtynyt 1.1.2021 jälkeen netottamaan pientuotantoa, voi se vaikuttaa ylituotannon määrään alentavasti. Netotuksesta saat tietoa omalta verkkoyhtiöltäsi.

KSS Aurinkoakku -palvelu alkaen 5,99 euroa/kk (sis. alv. 24 %). 

Ota kaikki hyöty irti aurinkopaneeleistasi!

Olen kiinnostunut KSS Aurinkoakku palvelusta