KSS Energia - Puhtaasti parasta Vihreää sähköä vedestä, metsästä ja tuulesta

MONIPUOLINEN SÄHKÖSOPIMUSVALIKOIMA

Meiltä löytyy sähkösopimuksia monenlaisiin tarpeisiin. Valikoimasta löytyvät määräaikaiset ja kiinteähintaiset KSS Vesi, KSS Metsä ja KSS Tuuli sähkösopimukset, jotka ovat aina vihreää sähköä.

Toistaiseksi voimassa olevista sopimusvaihtoehdoista löytyy erilaisia sähkösopimuksia, joissa sopimushinta seuraa sähkön markkinahintaa nopeammalla aikajänteellä esimerkiksi tuntitasolla.

TEE SÄHKÖSOPIMUS HELPOSTI

Meiltä saat sähkösopimukset edullisesti ja vaivattomasti – riippumatta siitä, tuleeko sähkösopimus omakotitaloon, vuokra-asuntoon tai vaikkapa mökille.

Voit tehdä sähkösopimuksen kätevästi muutamassa minuutissa KSS Online -palvelussamme.
 
 

ONKO MUUTTO AJANKOHTAISTA?

Muuttotilanne koskettaa niin uutta tulijaa, poismuuttajaa kuin kiinteistön omistajaakin. Muutto sujuu mukavammin, kun olet ajoissa huolehtinut kuntoon tietyt perusasiat, kuten sähkösopimuksen solmimisen tai irtisanomisen.

Ilmoita muutosta KSS Online-palvelussamme.

MONIPUOLISET ENERGIARATKAISUT

KSS Energia tarjoaa sinulle muun muassa aurinkosähköön, sähköautoiluun ja energiankäyttöön liittyvä ympäristövastuullisia energiaratkaisujaratkaisuja -avaimet käteen!

 

Sähkönjakelun häiriöt näkyvät KSS Häiriökartallamme. Yksittäiset kiinteistön sähkökatkot ja pienjänniteverkon häiriöt eivät sen sijaan näy kartalla, joten silloin kannattaa ottaa aina yhteyttä päivystykseemme. Jos kotoasi katkeaa yllättäen sähköt ilman syytä, tarkista ennen KSS Verkon päivystysnumeroon soittamista, onko naapurillasi sähköt.

Päivystysnumeroon voi soittaa kaikissa sähköverkkoon liittyvissä hätätapauksissa tai jos tiedät sähkökatkon aiheuttajan ja voit siten ehkä auttaa vian paikallistamisessa.

Vikailmoitukset 24 h puh. 05 8851 800 (sähkö)

Vikailmoitukset 24 h puh. 05 8851 801 (kaukolämpö ja maakaasu)

AURINKOPANEELIT

AURINKOPANEELIT

Energiaa taivaan täydeltä!

Tutustu edullisiin aurinkopaneelipaketteihimme!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä KSS Energian asiakaspalveluun kaikissa sähköön, maakaasuun ja kaukolämpöön liittyvissä asioissa.

Puh. 05 8851830 ark. klo 8-20 ja la klo 10-15
Email: asiakaspalvelu@kssenergia.fi
Web: Yhteydenottolomake

Laskutukseen liittyvät asiat:
Lowell asiakaspalvelu 02 2700 139 tai kssenergia@lowell.com