Sähkön Yritysmyynti

Oikea sähkösopimus yrityksesi tarpeisiin

Sähkösopimuksen valintaan vaikuttaa yrityksesi liiketoiminta sekä sähkömarkkinoilla tapahtuvat muutokset. Sähkön hinta voi vaihdella lyhyessäkin ajassa merkittävästi. KSS Energian yritysmyynnin asiantunteva henkilöstö auttaa oikean energiasopimuksen valinnassa.
Yritysmyyntimme tarjoaa monipuolisia sähkön hankinnan asiantuntijapalveluita, joiden avulla yritys voi keskittyä olennaiseen – omaan liiketoimintaansa.Yritysmyynnin yhteystiedot ›

Autamme yritystäsi löytämään parhaan ratkaisun.

Sähkösopimukset ›

Valitse yrityksellesi sopivin vaihtoehdoistamme.

Salkunhallinta ›

KSS Energian salkunhallintapalvelut mukautuvat asiakkaan tarpeisiin.

Referenssit › ›

"Työmaidemme paikat ja projektien kestot vaihtelevat suuresti. Meille on tärkeää, että saamme kilpailukykyistä energiaa joustavasti sinne, missä sitä tarvitsemme. KSS Energia on pitkäaikainen kumppanimme sähköenergiassa. Heidän osaamiseemme voimme luottaa.”

Jouni Hyötylä, Lemminkäinen Talo Oy

"Lämmön- ja sähkönkulutuksen seuranta on meille oleellisen tärkeää. KSS Onlinessa näemme kaikki hallinnoimamme kiinteistöt yksillä tunnuksilla. Kokonaisuus on hallussa helposti, joustavasti ja luotettavasti.”

Anne Jalkanen, ES–Laatuasunnot Oy

"Vahvaan luottamukseen nojaava pitkäaikainen yhteistyö paikallisten yritysten kanssa on toimintamme kulmakiviä kaikissa hankinnoissa, kilpailukykyistä hintaa unohtamatta. Kanssakäyminen tuttujen ihmisten kanssa on helppoa ja mukavaa."

Sakari Pasanen, Tykkimäki

KSS Energian palvelut yrityksille:

  • yrityskohtainen kartoitus, jotta sähkösopimus on juuri oikea yrityksellesi
  • tukkumarkkinoiden hyödyntäminen yrityksesi tarpeisiin
  • ajantasainen informaatio sähkömarkkinoilla tapahtuvista muutoksista
  • energian hankintaan liittyvien riskien minimointi

Lähetä tarjouspyyntö