Oikea sähkösopimus sinun tarpeisiisi

Meiltä saat sähkösopimukset helposti – riippumatta siitä, tuleeko sähkösopimus omakotitaloon, vuokra-asuntoon tai vaikkapa mökille. Voit tehdä sopimuksen verkkosivuillamme muutamassa minuutissa. Valittavana on toistaiseksi voimassa olevia sekä määräaikaisia sähkösopimusvaihtoehtoja.

KSS Vapaus

KSS Vapaus

KSS Vapaus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa voit vaikuttaa sähkön käytölläsi sähkösopimuksesi hintaan.

KSS Valinta

KSS Valinta

KSS Valinta on määräaikainen sähkösopimus, jossa voit itse vaikuttaa sopimushintaasi valitsemalla sähkönkäyttötuntisi. Voit tehdä sähkösopimuksen vuodeksi tai kahdeksi.

KSS Vartti

KSS Vartti

KSS Vartti on  toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Se on joustava vaihtoehto, kun haluat seurata markkinahintaa mutta samalla myös vakautta.

KSS Tunti

KSS Tunti

KSS Tunti on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa voit ostaa sähköä markkinahintaan. Vastaa kyselyyn ja saat käyttöösi kattavan Pörssisähkön ABC oppaan!

KSS IISI

KSS IISI

KSS IISI on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, joka on saatavilla kolmena eri kokoisena pakettina, joista voit valita oman kulutuksesi mukaisen sähkösopimuksen.

KSS Onni

KSS Onni

KSS Onni on määräaikainen sähkösopimus, joka on 100 % hiilineutraali. Voit tehdä sähkösopimuksen vuodeksi tai kahdeksi.

Miksi tehdä sähkösopimus KSS Energian kanssa?

  1. Olemme ympäristöystävällinen valinta. Meiltä löytyy ympäristöystävällisiä sähkösopimusvaihtoehtoja. 
  2. Meillä on monipuolinen sähkösopimusvalikoima. Sopimusvalikoimassamme on määräaikaisia ja erilaisia toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimusvaihtoehtoja.
  3. Olemme luotettava ja läpinäkyvä kumppani. Sähköisen asiointikanavamme KSS Onlinen kautta pääset helposti tarkastelemaan muun muassa omia sähkösopimuksia, sähkölaskuja sekä kulutusraportteja.
  4. Olemme kokonaisvaltainen energiayhtiö. Sähkösopimusten lisäksi voit hankkia kauttamme esimerkiksi aurinkopaneelit, sähköauton latauslaitteet sekä akkuratkaisut sähkön varastointiin.

Sähkösopimus helposti ja nopeasti

Oletko jo löytänyt mieluisan vaihtoehdon KSS Energian sähkösopimusten joukosta? Jos vastauksesi on kyllä, voit tehdä sopimuksen helposti verkkosivuillamme. Täytä vain sopimustiedot ja me hoidamme loput puolestasi! Voit myös ottaa yhteyttä myyntiimme puh. 05 8851 830. 

Sähkösopimusasiat

Muutto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä KSS Energian asiakaspalveluun kaikissa sähköön, maakaasuun ja kaukolämpöön liittyvissä asioissa.

Puh. 05 8851830 (ma-pe klo 8-18)
Voit jättää meille viestin tai antaa palautetta myös yhteydenottolomakkeella.

Laskutukseen liittyvät asiat:

Lowell asiakaspalvelu 02 2700 139 (ma-pe klo 8-20 ja la klo 10-15) tai kssenergia.fi@lowell.com